Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nalesnik z wody1111111111111

czy nalesnik z wody zamiast mleka moze byc

Polecane posty

Gość nalesnik z wody1111111111111

do zjedzenia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość łoboze
Nie, jest trujący.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość qwertyu1234
moze byc do zjedzenia, ale jednoczesnie moze byc niedobry :) chociaz... gofry zawsze robie na wodzie, a sa pyszne, a to podobny przepis, wiec mozesz sprobowac.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja kiedys zrobilam z woda
bo zabraklo mi akurat mleka i niestety wyszly niesmaczne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
do ciasta mozna dodać cukier waniliowy i wtedy są bardzo smaczne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja zawsze dodaję trochę mleka a resztę wody gazowanej. Naleśnik to naleśnik a nie racuch np. Tu najważniejsze jest z czym jest ten naleśnik;D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość o o beko
ja zawsze tez dodaje mleka ale mysle, ze jak na samej wodzie zrobisz to nie powinno byc tragedii :) a na czym smazycie nalesniki? ja zawsze na oleju ale tak sie zastanawiam czyjak usmaze na oliwie z oliwek, to czy nie beda mialy innego smaku? Jakby nie patrzec to oliwa ma swoj specyficzny smaczek i ogolnie b. ja lubie ale jakos nie moge sobie wyobrzic polaczenia z nalesnikami. Jak myslicie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Mnie zaraz zjadą, że niezdrowo, ale ja smażę na słonince. Nabijam na widelec kawałek i smaruję gorącą patelnię, żeby była natłuszczona, ale żeby naleśnik nie pływał;) Mój tato tak zawsze robił i robi o ja to przeniosłam do siebie:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a trzeba jajko//
a jajko tez sie dodaje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
oliwy z oliwek raczej nie powinno sie podgrzewać, ale jeśli nie masz wyjścia to smaż na niej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Pytanie do rodziców dzieci
Są bardzo dobre, tylko musi być to woda gazowana a nie zwykła mineralna. Musi mieć bąbelki. Wtedy ciasto jest pulchne a nie twarde.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja dodaję trochę mleka, wody gazowanej, 2 łyżki śmietany i każdy mówi,że są przepyszne...jak robię z serem to do naleśników dodaję proszek waniliowy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×