Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkinga

Ile mogę zrzucić kg ?

Polecane posty

Gość kkinga

Czy uda mi się zrzucić jakieś 5 kg w miesiąc stostując się do punktów podanych poniżej ? I czy nie bd miała ef. joja i innego ? 1. Będę codziennie dużo i intensywnie ćwiczyć. Przez 1 godzinę. 2. będę jeść 5 posiłków dziennie i nie będę podjadała między nimi. 3. Będę się zdrowo odżywiać. Jak myślicie. ? Ja bardzo często mam taki problem że jednego dnia jestem chuda i wystarczy że zjem np drugiego dnia troszeczkę więcej i od razu następnego dnia widać to., ;( proszę o pomoc. PILNIE !

Gość belzebubiko
ja jestem na diecie 1500 kcal i w 2 tyg. udało mi się zrzucić prawie 4 kg, więc 5 kg na miesiąc spokojnie Ci się uda, trzymaj się tylko wyznaczonego celu, nie podjadaj i staraj się ruszać, powodzenia

Gość kkinga
miała jak zawsze - ja tak na poważnie odchudzam się od miesiąca. To jest mój drugi. mam 15 lat ważę 55,5 kg przy wzroście 17O cm. niby to odpowiednia waga, ale chce ważyć mniej. I powiem ci, że w tamtym miesiącu jadłam 5 posiłków, czasem 3 albo 2, zależało od czasu. No i czasem chodziłam na spacery. tyle. nie robiłam jakiś super ćwiczeń. udało mi się zrzucić 3,5 kg. Więc sorry.

Widać,że masz 15 lat skoro chcesz z 55 kg zejść na mniej;) Że też twoja mama tego nie widzi jak wylądujesz w szpitalu to zmienisz zdanie najpierw trafisz do zwykłego a potem może do psychiatrycznego... Ale co tam będziesz seksownym patyczkiem z kroplówką;)

Gość dziecko czy ty w ogóle
myslisz? Masz 15 lat ważysz 55 kg i chcesz sie odchudzac?przecież ty jesteś w fazie dorastania. Twoje odchudzanie może skończyc sie jakimis powikłaniami. Załosne.

Gość uuuuuu
I pij dużo wody:), unikaj soli:)

Gość kkinga
no i co ? ja dobrze wiem, ze mam odpowiednią wagę ale nie czuję się dobrze we własnej skórze. największym proiblemem są moje biodra. sa szerokie, a to już genetyczne. i wiem, że z tym nie moge nic zrobić, ale chcę poprawić swój wygląd. o, no i jeszcze jedna uwaga - mi nie zależy na byciu patykiem. to jest odrażające. podoba mi się ciało jessicy alby i do takiego dążę. nara. !

Gość kkinga
a no i nie chcę być jakoś chuuuuuda jak patyk, tylko chcę jeszcze trochę schudnąć i lekko umięśnić swoje ciało. takie jak ma jessica alba. i dobrze ze nie jestem taka gruba jak niektore babska z kompleksami. pewnie dlatego zawsze tak odpisuja ostro. haha, to jest dopiero żałosne.

Gość oligierka
masz 15 lat wazysz 55 kg przy wzroscie 170 cm i twierdzisz ze jestes grubsza od jesscy??;> ja mam 174 cm 16 lat i waze 58 i jestem chudsza niz ta jessica wiec co dopiero ty.... http://www.znanekobiety.net.pl/v/blondynki/Jessicaalba/jessica-alba-g.jpg.html?g2_imageViewsIndex=1 powoie Ci szczerze zrobisz sobie tylko krzywde tym odchudzaniem i jedna rada pamietaj ze najpierw sie chudnie od góry czyli buzia rece piersi wiec wiesz moze sie okazac ze cycki zmaleja o 3 rozmiary ale ty bedziesz szczesliwa ze schudłas 5 kg a bchuch , nogi, tylek ani rusz.

Gość kkinga
jeju .. ;d boskie to ciało

Gość kkinga
no i w sumie to.. mogę ważyc 54kg, byle mieć ładne ciało. ;)

Gość oligierka
to cialo jest boskie???? ja bym sie załamała jakbym takie miała . ogromne ma uda i odstajacy brzuch;/. widocznie problem masz w glowie ze myslisz ze jestes gruba. weż sobie kup lepiej jakis balsam ujedrniajacy polecam z nivea a nie rób sobie krzywdy w tym wieku odchudzaniem

Gość kkinga
e tam, umięśnione ciałko ;) ale dziękuję ;* a mogłabyś mi podać jescze jak dokładnie nazywa się ten balsam, co robi i ile tak może kosztować ?

Gość bdshgvkfdjlgbdjkdkjvfd
nawet jak zrzuycisz 5 kilo to i tak będziesz za gruba :)

Gość kkinga
a to niby dlaczego?

Gość oligierka
dlatego że ta /ten wyzej Ci po prostu zazdrosci;)

Gość kkinga
hm, też tak myślę ;] chociaż nie ma czego.;p dzięki oligierka ;***