Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zsokwana

Facet napisał mi

Polecane posty

Gość zsokwana

Nie mogłam odebrać telefonu, fakt miałam od niego nieodebranych połączeń może ok 40,ale od rana po prostu nie mogłam używac telefonu. Dostałam smsa , że jestem suką i mam się odwalić od niego. Co w takiej sytuacji powinnam zrobić ? Jestem tak zszokowana , ze nie wiem co mam myśleć.

Gość grafitowy ołówek
Odwaliłabym się wedle życzenia:)

Gość oleczka86
typowa zazdrośc od faceta,,,, a nie napisał Ci przypadkiem,ze się kurwisz???bo ja tak miałam dziennie,,,jak on nie odbierał,to mogłobyć tak,ale jak broń boże ja nie odebrałam,to zwyzywał mnie jak szmate

Oblubienica -> jeśli się nie wie co zrobić w takiej sytuacji to można chyba tylko pogratulować głupoty ;]

Gość zsokwana
Jesteśmy dwa lata ze sobą , planujemy ślub dltego jestem tym bardzo wstrząśnieta. Nigdy nikt do mnie tak nie napisał. Jestem załamana :(

Gość prawiczek z warszawy
Po ślubie może być gorzej !

gratuluję ;] powinna poważnie przemyśleć czy być z kimś takim który TYLKO za nieodebranie telefonu nazywa ja suką tym bardziej że nie zawsze można odebrać o czym on powinien doskonale wiedzieć.

Gość sllonko
Porozmawiaj z nim, czy dlatego ze nie moglas odebrac telefonu to byl powod zeby takie pisac sms .?Zobaczysz co ci powie .Moze pomyslal ze z jakiegos powodu to koniec, ze nie chcesz z nim rozmawiac , to w ten sposob Ci dopiekl.

Gość zsokwana
Może wygląda, ze jestem głupia, gdyby to był początek związku to bym to zakończyła bez zastanowienia się, ale jednak coś nas łączy .

sllonko - ja bym z nim więcej nie rozmawiała:( Levi - a ty, hipotetycznie, rzecz jasna, jak byś się zachował?

Gość Omega.
kopnęłabym go w doopę, jeszcze napisała wiązankę smsem. Dwa lata to zbyt mało by poznać człowieka.

Oblubienica -> poważnie bym się zastanowił i pewnie bym olał taka osobę która się wnerwia tylko o to że zapomniałem telefony wziąć z domu. To tak jakbym był traktowany jako jej sługa.

Gość natuska85
Nie rozumiem takiej sytuacji. Dlaczego nie moglaś odebrać? I czy on zawsze tak wydzwania po kilkadziesiąt razy? Bo mój ch\lopak dzwoni max 2 razy i ja ewentualnie puszczam mu sygnał i dzwoni wtedy dopiero 3ci raz. Jesteś pewna, że nic się nie stało?

Oblubienica -> nie przesadzaj. bo przecież nigdy nie twierdziłem i nie będę twierdził że jestem nieomylny ;D

Gość Levviatan jestes uposledzony
nie zapominaj:classic_cool:

Chyba juz wiem Levi skad w podpisie "Uprzedzając pytania: 22 lata, z nowosądeckiego, wolny i samotny " ;] @zsokwana Facet zachowal sie naprawde paskudnie. Jestescie dwa lata razem i jezeli zrobil to teraz pierwszy raz, nie mozesz pokazac ze ujdzie mu to plazem. TO SA SLOWA KTORYCH NIE POWINNO SIE MOWIC! Od tego sie zaczyna, a konczy nawet na rekoczynach. Po drugie facet zachowal sie jak dziecko. Dzwonil, a Ty bylas zajeta a on nie dostal cukierka i jest obrazony, rzuca zabawkami po pokoju piszczac na glos i bijac piesciami. Osoba dojrzala wie, ze jak ktos jest zajety to nie odbierze, tylko pozniej oddzwoni, a nie pisze takie sms...:| Mnie by obrzydzil facet, ktory by mnie tak potraktowal. Nie daj soba pomiatac kochana, za duzo fajnych facetow jest zeby sie meczyc z frajerami :) Ah, ale podziekuj mu. Napisal czego pragnie a Ty masz mozliwosc byc tak mila i spelnic jego prosbe :)

Gość Grzegorz Kleszcz
tak :D posłuchaj mądralińskich i rzuć go w diabły! natychmiast i bez żadnej rozmowy za kilka lat, gdy będziesz samotną, sfrustrowaną i nie mogącą zapomnieć o "tamtym" kobietą na pewno będziesz wdzięczna za te "rady" :O

Grzegorz Kleszcz -> a jak go nie rzuci to może zostać za te parę lat maltretowaną żoną lub niewolnicą Mmm 20 -> dlatego mam że jeszcze nie trafiłem na tą odpowiednią ;]