Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddederia

wiecie co powiedziałam mojemu facetowi??

Polecane posty

Gość ddederia

On chce założyć rodzinę w przyszłości. Powiedziałam mu, że będziemy mieć dzieci, ale jeśli kiedykolwiek będzie chciał odejść ode mnie, zwłaszcza do innej kobiety-dzieci bierze ze sobą. Osobiście wolę nie mieć dzieci w ogóle niż być samotną matką. Tym bardziej , że jestem już jego 6 dziewczyną, więc kto wie czy nie spotka mnie taki los jak jego byłe.

Gość co z ciebie za matka
bedzie?

Gość Jurita
Oho, już lincz, że zła matka. A ja popieram autorke. Co to ma być? facet pójdzie, nowe życie wszystko zostawi, a kobieta ma być sama z dziećmi do końca życia? (Bądźmy szczerzy, kto obejrzy się za 30-letnią i więcej kobietą z dwójką dzieci -NIKT) Dlatego osobiście też tak zrobię. Nie należy dawać z siebie zrobić samotnej matki i cierpiętnicy. Polacy to naród martyrologiczny i uważam, że ten stereotyp jak i o matce polce trzeba tępić!

Gość hopsia sia
zrobisz jak uwazasz ale i tak w zyciu nie zrobisz tak jak tu napisalas :) zobaczysz jak zostaniesz matka :)

Tak odrazu nikt nie spojrzy, a wlasnie ze spojrzy! Nie jeden facet toleruje kobiete z dziecmi. Dzieci wkoncu niczemu nie sa winne.

No wlasnie, tak tylko mowisz bo nie masz jeszcze dzieci. A zobaczysz jak juz sie pojawia, beda twoim oczkiem w glowie, ja sama mam dziecko i wiem jak to jest i napewno nie jedna mama na ten temat sie tutaj wypowie.

Gość Jurita
co z ciebie za matka---> Zapytaj najpierw facetów, rozejrzyj się dookoła a potem gadaj farmazony, ok?

Gość z jednej strony
zgadzam się z autorką. Dlaczego ma być tak że jeżeli mu się znudzi bycie tatusiem to pakuje manatki i ma w dupie wszystko? Niech weźmie ze sobą dziecko ciekawe czy wtedy tak szybko ułoży sobie życie od nowa. Niestety kobieta z dzieckiem ma mniejsze szanse na ułożenie sobie nowego życia. Facetów przeraża ten fakt, że jest dziecko w dodatku nie ich. Jednak teraz gdy mam dziecko i nie daj Boże miałabym się rozstać z mężem to za nic w świecie nie oddałabym mu dziecka;)