Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nknfksknfkn

Profesjonalne wybielanie zębów - za czy przeciw?

Polecane posty

Gość nknfksknfkn

Cześć, chciałabym abyśmy w tym wątku podzielili się wiedzą i doświadczeniami. Ponad pół roku temu przestałam nosić aparat ortodontyczny i planuję wybielanie zębów. Słyszałam na ten temat wiele różnych opinii. Jedni mówią, że wybielanie osłabia zęby oraz, że stają się one wrażliwsze. Inni, że wybielanie przeprowadzone w dobrym gabinecie jest całkowicie bezpieczne. Do minusów na pewno można zaliczyć fakt, że jednak jest to kosztowne i trzeb zabieg kiedyś powtórzyć. Proszę o wypowiedzi :)

Gość nknfksknfkn
Dodam, że do tej pory używałam pasty wybielające Blanx i efekt, jak na pastę, był fajny. Słyszałam, że preparat Biała Perła daje dobre efekty. Może zanim zdecyduję się wybielanie u stomatologa powinnam spróbować taki odmowy sposób?

Gość ;)))))))))))))
Miałam wybielane zęby jakieś 3miesiące temu.. i nie wspominam tego dobrze zabieg był powtarzany 2 razy na 6 do tego strasznie mnie piekło nie mogłam jeść przez dwa dni.. fakt zęby były białe jak o nie dbałam tzn. jak nie piłam herbaty, kawy, kolorowych napojów tylko cały czas wode.. jeść też mało jadłam bo nie chciałam żeby mi zęby przebarwiło.. dopiero po miesiącu jadłam normalnie ale zęby zaczęły żółknąć i 600 zł poszło w błoto.. w życiu tego nie powtórzę i stanowczo odradzam zamiast tego mogłam sobie kupić białą perłę którą bardzo chwalą na allegro jest chyba za 50 zł..

Gość nknfksknfkn
Wybielałaś laserowo czy jakimś preparatem, który dostałaś do domu?

Gość ;)))))))))))))
dentystka nakładała mi jakiś preparat na zęby i czekała 30minut a jeszcze wcześniej miałam żywice nałożoną która chroni przed wżeraniem się w dziąsła tego preparatu.. na Twoim miejscu na początek kupiłabym tą białą perłę a jak to nie da dużych rezultatów to wtedy na wybielanie :)

ja zawsze miałam kompleksy z powodu moich zółtych zębów,w końcu się przemogłam i będąc w Niemczech kupiłam żel dr martin schwarz home comfort,z pierwszym razem zmieniło mi ton o 6 stopni,teraz co 4 miesiące poprawiam efekt,oczywiście cały czas pamiętam o tym by na co dzień dbać o zęby,teraz już kupuję przez internet

Gość gość
Tylko w gabinecie wybielisz zęby bezpiecznie i efektywnie. Domowe sposoby nie działają, przetestowałam ich już wiele i tylko nabawiłam się nadwrażliwości. Miesiąc temu wybielałam zęby w gabinecie www.popkoadam.pl i efekty są 100 razy lepsze.