Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natala0050

Salon Denique Wrocław

Polecane posty

Gość natala0050

Zamierzam wybrać się do salonu Denique w Pasażu Grunwaldzkim, czy są tu jakieś obecne bądź byłe klientki owego salonu? Zależy mi opiniach najlepiej szczerych, zamierzam pofarbować włosy i chciałabym oddać je w dobre ręcę, czy to będzie dobry wybór?

Gość kamillla___
zgłaszam się :-) jeśli jeszcze nie byłaś to zapisuj się bo to naprawdę fajny salon!!!!! od kilku miesięcy obcinam się tylko u nich, ostatnio nawet złamała swoje wewnętrzne opory i skusiłam się na to farbowanie metodą inoa. Efekt nieziemski :D :D

Gość caroldf4
To będzie bardzo zły wybór, w życiu nie miałam tak fatalnie ściętych włosów jak u nich, a i farbowaniu miałam wiele do zarzucenia, farba jaką mi zaproponowali dała efekt daleki od oczekiwanego (zbyt ciemny i płaski) i wymywała się na rudo (a jasno zapowiedziałam, że właśnie tego sobie nie życzę!).

Gość tymaczsowa
tam świetną fryzjerką w tym Denique jest Pani Kasia. fenomenalna babka i jako fryzjerka i jako człowiek. Pogada, pożartuje swoje zrobi. co do samych wlosów to ja ich nie farbuje - moja czern mi sie bardzo podoba i nie mam zamiaru jej zmieniac;-p, a co do ciecia to nie mam uwag wiec spokojnie mozesz isc;)

Gość milk_chocolate
jak będziesz w Denique spróbuj koniecznie farbowanie metodą inoa :) Masz do wyboru aż 63 odcienie, od podstawowych po odcienie z refleksami. Farbowanie inoa jest nieco droższe, ale efekty bez porównania ;)

Gość Syllla
a możesz napisać coś więcej o tej metodzie inoa? Ja przyznam sie, że zdarza mi sie farbować włosy, ale zawsze tak bez szału;). A jak ten cały nowy sposób będzie oki to może tez sie wybiore do tego Denique. Albo moze podeslij jakiegos linka gdzie bede mogla o tym poczytac.

Gość wirtuska
inoa? Cóż to jest? to serwuje kazdy salon czy tylko Denique? Ja czasami zaglądam do salonów, troche czytam o tych babskich kosmetycznych sprawach ale tego jeszcze nie slyszalam...

Gość ja tu, ty tam
"tymczasowa" zgadzam sie z toba co do Pani Kasi - swietna babka i swietna fryzjer. Szefostwo Denique będzie jeszcze miało z niej pocieche:). Zawsze miła i uśmiechnięta, i tak ma byc:)

Gość Czajowska.
To jest koloryzacja włosów bez amoniaku, do tego kolory są bardzo fajne. Polecam w denique w magnolii, to farbowanie jest naprawdę dobre i trwałe, a co ważne nie tylko farba nie pachnie amoniakiem ale i świetnie kryje, także siwe włosy.

Gość wirtuska
Czajowska. No to się wybieram, mam ciemny brąz naturalnie ale chciałabym spróbować jakiejś ładnej czerni, może to będzie dobry moment na próbę tych farb bez amoniaku.

Gość Czajowska.
I jak? Byłaś, sprawdziłaś farbowanie u nich? Jak oceniasz?

Gość wirtuska
Hej, przepraszam za zwłokę, wątek mi zaginął, ale dotarłam. Te farby bez amoniaku całkiem fajnie kryją, mam wrażenie, ze włosy nie sa takie ociężałe po tej farbie, nie wiem jak to lepiej okreslić. W końcu nie wziąłam typowej czerni, tlyko swój brąz zrobiłam na ciemną czekoladę :) jak jest cień to wygląda praktycznie jak czarne, a jak trochę słonka na nie pada to jest taki brązowawy połysk. Mi się podoba i mogę Ci polecić spróbować :)

Gość Czajowska.
Też lubię takie kolory ale ciężko mi przy moich włosach je na dłużej utrzymać :) tak czy siak, jak salon Ci się sprawdził to dobrze, ja już się zapisałam na początek kwietnia na wizytę.

Gość wirtuska
No tak, u mnie w kolorem takim nie ma żadnego problemu, gorzej jak chcę coś jaśniejszego zrobić. A na co się zapisałaś teraz i do którego salonu, w pasażu czy magnolii?

Gość koliduska
Hej dziewczyny, zaglądacie jeszcze do wątku? Może podrzucicie czy lepiej na manicure i kosmetyczkę wybrać się do pasażu czy ich salonu w c.h. manoglia?

Gość wirtuska
Ja jestem na forum nadal :) daaawno nie zaglądałam do tego wątku, nawet zapomniałam, że o cos pytałam, ale generalnie - mogę polecić salon w C.H. Magnolia. Byłam w obu ale znacznie cześciej wybierałam się do tego, mi bardziej podpasował.

Gość koliduska
Superowo, dzięki za odpowiedź !!! :) A farbowanie może robiłaś? Od razu bym się hurtem zapisała na pełną opcję, eh, wydam na raz ale nie będę musiałą tyle razy jeździć :)

Gość wirtuska
Ja akurat nie, ale znajomą kiedyś podesłałam i była zadowolona z farbowania tymi farbami bez amoniaku, kolor był faktycznie ładny i długo farba trzymała, także jak na dłużej kolorek to można spróbować.

Gość koliduska
No i ja właśnie chciałabym na dłużej kurcze, moje włosy takiej zwykłej sklepowej taniej farby długo nie trzymają ;-) Przedzwonię dzisiaj i się umówię, dzięki raz jeszcze :)

Gość wirtuska
ta fabra powinna ładniej wyjść, myślę, że nie będziesz żałować wydanych pieniędzy ;-) jak fryzjerka dorze ją położy to będzie super... a tak w ogóle - jaki kolor? :))

Gość koliduska
Ja mam naturalnie bardzo ciemne brązowe włosy. Aczkolwiek przeważnie wybieram kolor typu "ciemna czekolada" albo wręcz czarny i teraz też chcę ładny czarny kolor :) W tym tygodniu będę u nich i jak wrócę z farbowania to powiem jak wyszło :)

Gość Alekksan7
Dziewczyny do kogo isc przedłużać rzęsy w denique? Mam do nich zaproszenie któę daje mi znizke i chce z tego skorzytsac.

Gość kirte
Ktoś był u nich w Pasażu na makijażu permanentnym brwi??????

Gość kirte
Aha no i jak byliście to napiszcie dokładnie u kogo:). Żeby to nie było jakieś wróżenie:)

Gość aloraz
heh wy na prawdę myślicie ze jak ktoś idzie do salonu kosmetycznego - nawet do takiego denique to pamięta czy zapisuje sobie imie kosmetyczki czy fryzjera?? chodzi bo tam pasuje a nie zeby sie uczyc imion.

Gość gość
a to właśnie błąd który sama czasem popełniam bo jak chce iść ponownie to na recepcji w salonie muszę spróbować wytłumaczyć u kogo byłam ostatnio aby znowu sie do tej samej kosmetyczki zapisać :)))

Gość gość
Nie polecam szczególnie w pasażu grunwaldzkim, laska, która robiła mi rzekome ombre, zrobiła mi hełm na głowie i do tego tak rozjasnila włosy, że się spaliły, a później wylecialy, a to wszystko za 300 zł zenada

Gość gość
Dokladnie to wyleciała mi połowa a miałam bardzo ładne i w miarę gęste wlosy, do tego warto wspomnieć że panie z recepcji prosily mnie żebym zapłaciła za usługę gotówką a nie karta bo zbierają na wypłatę co również uważam za niestosowne. Fryzjerka, do której się udalam, oczywiście do innego salonu też nie była zadowolona tym co zozpbaczyla na mojej głowie, ale jakoś uratowała moj wygląd, ogólnie to jestem bardzo zawiedziona ta usługa

Gość złypanBe
Denique Magnolia Wrocław. Moja luba poszła tam podciąć grzywkę. 15zł. Następnym razem zrobi to sama, lub ja jej podetnę. Skandal. Musiałem napisać. Trzeba powiedzieć dość słabej obsłudze, ludziom, którzy nie potrafią strzyc.

Gość gość
Nie polecam salonu w Magnolii, czekałam na zabieg 40 min bo było opóźnienie, Pani zrobiła mi hybdryde na odwal się, po tygodniu zaczęła odchodzić, czego innego spodziewałam się po salonie wygladajacym tak ekskluzywnie.