Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ironiczna eM

Skuteczność Patentex oval

Polecane posty

No więc jak w temacie jak to jest z tą skutecznością?nie wymagam stu procentowej wiadomo bo taka nie istnieje. Chwilowo nie mogę stosować żadnej innej antykoncepcji, a prezerwatywa to porażka niestety, dyskomfort itd. Stąd moje pytanie czy sam patentex mnie zabezpiecza?naczytałam się różnych opinii tych mniej przychylnych było sporo choć dotyczyły dyskomfortu głównie. Czy któreś z Pań stosowały ten środek?

tylko w połączeniu z prezerwatywami się to stosuje, same globulki mają niską skuteczność + pienią się i wypływają

Aha dziękuję czyli właściwie te globulki to jakiś farmaceutyczny niewypał. To może skoro już założyłam topic zapytam czy po poronieniu ciąży (7tyg) długo czekałyście na okres?po pierwszej ciąży czekałam chyba z 4 mce a ginekolog jakoś nie potrafi mi tego określić.

Gość OlinaSC
Stosowałam globulki zawsze w połączeniu z prezerwatywą, ale komfort taki, że hej ;) żaden znaczy się. Skuteczność bez prezerwatywy jest niska. Teraz już sobie odpuściliśmy bo i po co się tak męczyć, zamiast tego robię testy na owu i to wystarcza, raz dziennie taki na ślinę tester Afrodyta i gumka, w czasie owu po prostu bardziej uważamy.

Gość kakia
sprzedam opakowanie patentex oval zafoliowane 12 globulek gg 8989738