Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalona sZALOMMA 18

Ej powiedzcie mi taka rzecz- czy jezeli odda sie psa do schroniska to dadza mi

Polecane posty

Gość Szalona sZALOMMA 18
No wladnie Iza ty mnie rozumiesz, dzieki, chodzi o to ze pies nie bedzie pasowal do wnetrza mojego domu zarowno kolorem jak i wogole

wzięłaś go bo miałaś taki kaprys, zachciankę kurwa jak księżniczka, a teraz już Ci się nie chce nim zajmować i oddajesz bo co Cię on obchodzi, nie? :o Pies to nie jest zabawka.

Gość herbataaaa
jaka to rasa? nie możesz ogłosić go w necie, na allegro? od razu do schroniska?:/ odpowiadam: NIE, nikt Ci nie zapłaci ani nie podziekuje za kolejngo psa w schronisku, cieżko bedzie w ogole z przyjęciem psa od własciciela...

Gość na pewno powyzej 60kg
nie dadzą Ci pieniędzy, chyba cie pochujało ostro dziewczynko.

napiszesz co to za piesek?? i poważnie piszesz ze pies nie będzie pasował do twojego wnętrza domu??mam nadzieję że to był podszyw, ja swoje musiałam oddać, ponieważ po śmierci mamy, ojciec nie mógł patrzec na te psy, za bardzo mu przypominału żonę, powiedział ze muszę je gdzieś oddac, bo inaczej jeszcze on sie wykończy, bo za bardzo te psy kojarzyły sie z mamą,

Gość Szalona sZALOMMA 18
Chodzi o to ze w domku bede miala konwencje "kawa z mlekiem" a pie maly chiłała- czy jak to sie pisze- nie pasuje do tego!

chiuaua, to piekne pieski, podobne do ratlerków, także je miałam, ale nie podażyły mi się, a takiego bym z chęcia nabyła, mieszkam na wsi więc miał by taki piesek dobrze,

Gość ale number
do Szalona sZALOMMA 18 ty już nic nie kupuj, bo zaś przez złe skojarzenia pies wyląduje w schronisku!

Gość blr ble
kogoś tu zdrowo poj*ebało...;/

Gość Szalona sZALOMMA 18
Nie, ja tu juz nie pisze, tu jest masa osob ktora pisze za mnie. Sama sobie zalatwie te sprawe dzieki za odpowiedzi