Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalona sZALOMMA 18

Ej powiedzcie mi taka rzecz- czy jezeli odda sie psa do schroniska to dadza mi

Polecane posty

Gość Szalona sZALOMMA 18

pieniadze za niego- glownie chodzi mi o to ze moj pies jest rasowy, kosztowal grubo podan 1000 zl, ma wszystkie szczepienia, itd... Czy dadza mi za niego jakas kase, czy wogole sie nie oplaca jezdzic z nim do schronisdka

pojebało cię??? Chcesz oddać psa, całą jego miłość do schroniska i wziąć jeszcze za to kase?!?! Szmata jesteś !

Gość Szalona sZALOMMA 18
Po pierwsze to innym tonem- nie znasz mnie, szmata to mozesz swoja matke nazywac. Po drugie- oczekiwalam odpowiedzi na pytanie a nie jakis minek

nie dość, że sprawisz cierpienie biednemu zwierzakowi to jeszcze chcesz za to pieniądze?!:O skąd tacy ludzie?:( wiem, są jeszcze gorsi :(

Gość AaliyahDanaHaughton
a nie mozesz go sprzedac albo komus dac???????? :O

Gość pilna pomoc potrzebna
idiottka z ciebie

Żeby tak kiedyś Ciebie ktoś oddał gdzieś, do jakiegoś domu opieki i żebyś została sama, a może jeszcze powinni za Ciebie kase dostać żebyś zmądrzała :o

Gość . . . . . . .
ludzie to PROWO

Gość wwwwwwwwwwwwoooooooo
ukradłaś tego psa ? biedne zwierze dostało się w łapy ścierwa jakiegoś

Gość Szalona sZALOMMA 18
Nie, nie ukradla psa. Ludzie nauczcie sie odpowiadac na pytania a nie oceniacie inncyh. To jest zalosne co wyrabaicie :-\

jak ktoś pyta o takie rzeczy to nie jest normalny ! Więc szmata najbardziej opisuje ciebie ! Bo człowiek bez serca to za mało !

Gość AaliyahDanaHaughton
zadzwon do schroniska i zapytaj i wesz nie trzeba kogoś znać żeby ocenic go po takim wpisie :o

mam 3 psy ze schroniska , wszystkie po traumatycznych przejściach, nawet sobie nie wyobrażasz co pies w schronisku przechodzi i jakie to jest szczęście dla niego gdy znajdzie normalny dom, miałam też rasowe psy które były kupione ale tyle miłości i wdzięczności ile mają moje 3 pociechy nie czułam od żadnego. pieniędzy na pewno za psa nie dostaniesz. oddaj lepiej komuś zaufanego tego psa bo taki człowiek jak ty w ogóle nie powinien mieć zwierząt, życzę ci jaknajgorzej.

Gość . . . . . . .
JAK KTOŚ PYTA O TAKIE RZECZY to chce wzbudzić kontrowersje i zażartą dyskusję. myśl dziewczynko

lepiej oddaj tego psa - tam mu bedzie lepiej niż u Ciebie po tym co widze ze piszesz... i nie doplaca ci a ty im powinnaś bezduszna babo dopłacić że zajmą sie troim psem !!

To weź się tak może pierdolnij w ten pusty łeb i zastanów się co to jest schronisko to będziesz wiedziała jaka jest odpowiedź :O Ja pierdole przepełnienia w schroniskach, szukają finansów na utrzymanie ale TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK tobie zapłacą za to, że oddajesz im swojego psa :O Bo przecież rasowy, to go sobie na wystawę postawią :O

Gość Wiercipietek
Przywiez do mnie tego psa ja Ci dam 1500 zl,chcesz?

po pierwsze schronisko to nie komis, i pieniedzy napewno nie dostaniesz, bo musieli by pewnie pieniądze dać przeznaczone np na jedzenie dla ich podopiecznych, nie oceniam cie, przez jakis czas byłam chodowcą pekińczyków, teraz mam tylko pekińczyka i buldoga francuskiego, a co to za pieska masz??i jaka rasa??

Gość shfh
co ty nie oplaca sie oddawac wez go do drzewa przywiąż .... kretynka

Gość parol
Ja właśnie wzięłam ze schroniska, pięknego, młodego amstafa, ktoś tak beznadziejny jak ty kupił sobie psa i po czasie miał to gdzieś, nie myśląc gdzie trafi zwierze. Po co kupiłaś psa!!! Jeszcze chcesz zwrotu pieniędzy z przytułku, który dla zwierząt nie ma funduszy oprócz dobrego serca. Obrażasz się, że cię ktoś ocenia! Mnie schronisko dało rasowego psa za symboliczne 50 zł, gdziekolwiek idę czy do lecznicy, czy na szkolenie mam ulgi, za to - że pies ze schroniska, bo ludzie "myślą", a nie mają tak krótki i płytki rozum jak ty. Mam nadzieję, że twoje dzieci też upomną się od Domu Starców pieniędzy za Ciebie, kiedy będziesz tak nieporadna i zależna jak pies od właściciela. Tego z całego serca ci życzę!!!

Żałosna to ty jesteś i to co ty wyprawiasz. Nie dość, że w schroniskach miejsc brakuje i pieniędzy na wszystko to ty jeszcze pieniądze chcesz! Normalna jesteś?

Gość Szalona sZALOMMA 18
Wy nie rozumiecie, ten pies popełnił straszny czyn.. za którego powinien nawe umrzeć.. Było to tak, że siedziałam sobie na hausie a tu nagle pies zaczoł szczekać :O Szczekał ze 20 sek. I jak tu z takim nieusłuchanym psem mieszkać :(. Wie że w domu nie można szczekać a tu szczeknoł :(. Zdarzyło mu się to już drugi raz, pierwszy raz jak był szczeniakiem...

Gość parol
jesteś psychiczna, Boże czemu się tak mylisz w tworzeniu ludzi!

Gość Szalona sZALOMMA 18
To wyzej to nie ja pisalam. Kurzcze przestancie mnie obrazac i oceniac psa musze oddacv i KROPKA nikt z moich znajomych go nie chce wiec go chce oddac do schorniska.

Gość parol
oddaj, ale dopłać do tego tyle ile był wart, żeby ukarać siebie za beznadziejne decyzje. W życiu trzeba konsekwentnie!!! i to zapamiętaj!!! mam nadzieję, że będzie miał szczęście do nowego właściciela.

ja cię nie obrażam, nawet rozumiem, czasem tak bywa, po śmierci mojej mamy ja musiałam oddać moje 2ukochane pieski, bardzo nie chciałam ale siła wyzsza, nie zrozumie tego nikt, tych piesków nie mam już prawie 3lata a jak o nich pomyślę to płakac mi sie chce, ale musiałam je oddać, wyjścia innego nie było, autorko ja cię rozumiem, napisz co to za piesek, jaka rasa??

Jak możesz oczekiwać, że schronisko da ci pieniądze za psa?! Ty myślisz czasami czy masz z tym problemy? Jeszcze ty im powinnaś zapłacić za to, że go przyjmą! Szkoda tylko zwierzaka...:/