Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika28..

plamienia na tabl. novynette (po kilku miesiącach brania) - miał ktoś tak?

Polecane posty

Gość dominika28..

witam, biorę tabl. novynette już kilka miesięcy, a nadal mam plamienia, ostatnio było to w drugim tygodniu brania jakieś 2-3dni, teraz w pierwszym tygodniu brania też 2-3dni. cytologia i badania krwi wyszły ok, w ciąży raczej nie jestem. co to może oznaczać? tabletki są za słabe? wiecie coś może na ten temat?

Prawdopodobnie są zbyt słabe. Ja też kiedyś musiałam zmienić Novynette na mocniejsze właśnie z powodu plamień i krwawienia w trakcie opakowania.

Gość dominika28..
Limbo, przeraziłaś mnie:) teraz się boję, żebym czasem w ciąże nie zaszła po ost. stosunku:/ oby nie...pozdrawiam, dzięki za odp. muszę iść jeszcze raz do gin. i zapytać, ewentualnie zmienić te tabl.

Mój lekarz powiedział mi, że to, iż są dla mnie za słabe, nie wpływa na ich właściwości antykoncepcyjne. Jest się wtedy normalnie zabezpieczonym. Więc myślę, że nie powinnaś się niepotrzebnie stresować :)

Gość dominika28..
dzięki za pocieszenie, zestresowałam się po prostu, bo mam 20miesięczne dziecko, więc niedawno co rodziłam i drugiej ciąży na dzień obecny nie planuję:D pozdrawiam:)