Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żona-swojego-męża

czas na dziecko ???

Polecane posty

od jakiegoś czasu moj mąż co jakiś czas zagaduje mnie ... o dziecko jestesmy po ślubie 4 miesiące... ja mam 29 lat on 24 wiem ze powinnam już o tym dawno myśleć bo wiek :( ale boje się ... o prace finanse o to ze to taki obowiązek on widzi tylko te rozowe strony posiadania dziecka a ja sie boje... chociaz ...

Gość errtttttt
nacieszcie sie soba po co wam od razu kula u nogi. wakacje wyjedźcie gdzies itp. macie chociaz gdzie mieszkac, swoje mieszkanie/?

Gość wybacz, że pytam
Ale on nie jest za młody? Wiem, ze są i większe różnice wieku. Sama mam 26 lat, mój facet jest ode mnie starszy o 4, ale nie wyobrażam sobie, gdyby był o te 4 młodszy...

Gość salianka
Dziecko wywraca świat do góry nogami,przewartościowuje życie...Jesteś w fajnym wieku,by zdecydować się na dziecko.Pamietaj,że im później,tym większe problemy z zajściem w ciąże,jej donoszeniem,jest więcej komplikacji i większe ryzyko wad wrodzonych u dziecka - więc nie ma co wiecznie czekać. Ale skoro jesteście małżeństwem dopiero 4miesiące,to może warto jeszcze trochę pożyć pełną persią.Z dzieckiem nie będzie już tak różowo.

Gość salianka
Czas,nie czas...To wy macie być na to gotowi (uwzględniając biologię).Jeżeli nie jesteś pewna,to może warto jeszcze poczekać.

Gość kiciaka
dajże spokój z tym wiekiem! Teraz babki później zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci. Ja urodziłam jak miałam 32lata i dla mnie to był optymalny wiek. Sama musisz zdecydowac czy jestes gotowa- dziecko to spore zmiany.