Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmmaaa_14_90

Czy to jest normalne ??

Polecane posty

Gość emmmaaa_14_90

Pytam bo nie wiem ... Moj 5 miesieczny syn okropnie sie prezy , napina i jest strasznie spiety, zaciska piastki przy czym wydaje takie dziwne odglosy. Glupie porownanie ale to brzmi jakby mial duuuze zatwardzenie i probowal .... Wiadomo ... To wyglada tak jakby mial w sobie agresje . Poza tym zanim zasnie okropnie sie wierci i w nocy przez sen rowniez.. Czasem nawet kilkanascie razy do niego wstaje ... Czy takie zachowanie jest normalne ??

Gość ja dziś
A może ma naprawdę zatwardzenie, albo np kolki? Warto poradzic się pediatry ...

Gość róża wiatu N
normalne... wiek o czym piszesz. Mój ma to samo - ma 7 ms to po prostu komunikacja.... tak daje znać jak coś mu nie pasuje, coś idzie nie po jego myśli.

Gość emmmaaa_14_90
kolek juz od dawna nie ma .. a kupki robi normalnie . Dlatego troche mnie to martwi ..

Gość emmmaaa_14_90
Wlasnie tez myslalam , ze to moze protest .. jak np. nie chce spac .. I przez to chce powiedziec wyciagnij mnie z wozka

Gość róża wiatu N
u mnie to na pewno to... poza tym są też sytuacje, ze próbuje np. coś wziąć , coś zrobić i wtedy też stęka. To samo ma czasem przy zasypianiu - wierci się i stęka i nie ma to nic wspólnego z brzuszkiem. :) tak przeżywa