Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JellyBelly

Tego jeszcze nie bylo...FASOLKI !!!!!!:-O

Polecane posty

co za dramat: Wszytko pochodzi od jednej autorki ''ZAFASOLKOWANE-PRZYSZŁE MAMUSIE'' ''http://www.suwaczki.com/tickers/vzljt53xt3sqt77y.png'' ''zapraszam WSZYSTKIE dziewczynki które,w niedługim czasie pragną zafasolkować'' ''...mam 24 lata,staramy się z partnerem o maleństwo od 16cykli...puki co nie ma upragnionej fasolki...tak bardzo wyczekiwanej.....'' ''...mam 24 lata,staramy się z partnerem o maleństwo od 16cykli...puki co nie ma upragnionej fasolki...tak bardzo wyczekiwanej.....'' :-O :-O :-O

to jest najlepsze : '' .....zaglądne jutro zobaczyć co nowego......u was.....no i wpisujcie sie w tabelke...jeżeli ktoś jeszcze ma na to ochote....dobranoc,i fasolkujcie....noC temu sprzyja...ja ide sie tulić do mojego Robaczka!!!!'' hahahahahahhahah :-D :-D :-D :-D

może mają zacięcie rolnicze? nie ma to jak mieć własną fasolę bo ta w sklepie bardzo droga :P

Gość fasolowa
zachcialo i sie zupy fasolowej od tego

Moze one sadza fasole ? nie wiem..ale w kazdym razie nie rozumiem tego jak mozna na płód mówic fasolka:/...dorosłe kobiety..

Gość Pinnnk
Ale wy jesteście jebnięte . Idźcie sobie na wasz topik NIECIUMKAJĄCYCH tylko PIRDOL ĄCYCH ;/ Chuj was to obchodzi jak kto mówi. U was się ktoś czepiał że nie zdrabniacie?? Zakładał ktoś takie durne topiki jak wy o nieciumkajacych ?? NIE - bo to wy pokazujecie jakimi iidiotkami jesteście. Mnie też śmieszy powiedzenie DZIECIĘ hahaha żal i co zakładam takie topiki?? NIE ... nie macie co robić znudzone życiem babska zakładają coraz to durniejsze topiki. Myślicie że lepsze jesteście ? Dowartościowujecie się w ten sposób ?? To lepiej do psychologa żeby cos poradził na to. A nie w taki sposób.

Gość fćvtghtfdsa
Missy wyglądasz jak czarownica z końskim ryjem. I jeszcze ten kur****i makijaż :O

Gość daszbanga
Daj link to tego tematu :D Az mi sie wierzyc nie chce :O

Gość o ja pierdykam
Misy, kurwa, masz koński ryj zamiast twarzy, fuj.... jaka brzydka baba i jeszcze na kurwę się robi, ble......

Gość Pinnnk
i tak sie zachowują matki ... masakra jakaś ... ciekawe jak te dwie koleżanki co krytykują wyglądają. czyżby zazdrość przez was przemawiała ?? ;D

Gość o ja pierdykam
nie, robienie z siebie kurwy na internecie jest ok, brava!!!

Gość Pinnnk
Czyli wstawienie swoich fotek na neta ( nie nagich) to robienie z siebie kurwy?? Brava to dla Ciebie :D:D Słownik...

Gość o ja pierdykam
jak to są normalne fotki to fajne masz mniemanie o sobie :/

Gość Pinnnk
taak sa nienormalne, bo dziewczyna ma to coś w sobie... co tu widzisz nienormalnego? chyba swoje kompleksy

Gość Pinnnk
na pierwszym zdjeciu widac tylko twarz dziewczyny. jezora nie wystawia , loda tez nie robi wiec w czym rzecz? kurwa bo sie patrzy w obiektyw okej... na drugim stoi z usmiechem na twarzy. dupy ne wystawia piersi tez nie wywala.. ale jest kurwa bo ma ladna twarz i figure

Gość o ja pierdykam
dobra, nie będę dyskutować z idiotą, bo mnie sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem :/

Gość bvfcdx
o w morde ale ta missyyy paskudna :D A zgrywa laskę oczywiście, te nadęte usta, te brwi :D normalnie kobieta koń....prawie jak Torry Speling :)

Gość Pinnnk
taa najlepiej kogos zwyzywac z powodow braku argumentów :D

Gość bvfcdx
pinnnk ale dlaczego nie moge mieć własnego zdania że missy jest brzydka??? No sorry nie mój typ urody, nie mówię z zazdrości ale naprawdę jest paskudna. Najgorzej jak komuś wydaje się, że jest ładny ;) I nie powiesz, że nie robi z siebie kuurwiszona?? Jedno zdjęcie nadęte usta, zmrużone oczy, normalnie pusta cizia, kij z makijażem że nie umie go dobrać. Mówię o samym wyglądzie, dla mnie ona "mówi" Przeleć mnie. Druga fota zakryta doopa ale wygięta na tyle że zaprasza na wjazd jej do tyłka. Poprostu brzydzę się takich kobiet i jest mi za nie wstyd. Później faceci traktują kobiety jak przedmioty do bzykania i oczywiście pretensja do całego świata. Mi osobiście za takie kobiety jest wstyd! Nie jestem jakąś cnotką, ale trochę skromności wypadałoby.

Gość Pinnnk
A co powiedziałabyś o mnie ?? Blachara ?? Tylko dlatego, że mam długie jasne blond włosy, opalona na brąz, sexi różowe ciuszki i różowe paznokcie akryle , nick Pinnnk ?? Pozory mylą :O

Gość do jelly
wiedzialam,ze jestes mocno rabnieta.po twoich kilku postach wyczulam cie,smrodzie

Gość o ja pierdoleeee
missy wez zmyj ta koorewska tapete. A wiadomo ze "Pinnnk" to tak naprawde missy ktora broni sama siebie.

Gość eeee missy
te 1 zdjecie bylo robione na klopie jak kloca walilas? wygladasz jakbys sie wysilala mocno.

Gość bvfcdx
wiesz pinnnk po samym nicku to na pewno nie nazwałabym Cię blacharą. Ale jeśli jesteś taka jak opisujesz to cóż... odpoiwedź sama się nasuwa. Ja swoje zdanie już wyraziłam i go nie zmienię, o ja pierdoleeee - doszłam do takieg samego wniosku :)

Gość Pinnnk
Nie znacie się Wy zazdrosne myszy ! Ja jestem Lady Pink a wy zwykłe gęsi.

Gość hymmmm..
ja uwazam ze missy nie jest brzydka kobieta. Ale szpeci sobie twarz tym makijazem i widac ze usta tez miala powiekszane czy cos.. brzydko to wyglada, i niepotrzebnie podkresla to szminka, do tego troche tandetna. Ale wlosy ma piekne.

Gość Pinnnk
Missy to moja dziffka i lubie lizac jej kał z dooopy