Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika-2526

ile dałabym by zapomniec Cie ... :(

Polecane posty

Gość nika-2526

Witam wszystkich , którzy postanowili zobaczyć mój temat. Jestem 25 dziewczyną . Rozstałam się z wieloletnim partnerem , z którym mam dziecko, przez trudne chwile pomagał mi przechodzić pewien mężczyzna (.Pragnę zaznaczyć,że nie spałam z nim , nawet się nie całowałam. ) Spotykaliśmy się jak znajomi,duzo rozmawialiśmy przez gg i na telefon, o wszystkim, byliśmy bardzo szczerzy w stosunku do siebie, az nagle pewnego dnia czar prysl, postanowiłam zaprosić go do kina a on odmówił... z tego co wiem to spotyka sie z jakąs gówniarą. A ja uwiadomiłam sobie,że czuję cos do niego i powiedzialam mu o tym, lecz on zamilkł... nie mam smiałości zadzwonic, pisąłam kiedys smsa ale nawet nie odpisał... ostatnio zaczęłam myslec o sobie . Lecz w oststnia niedzielę , spotkalam go na mieście było tylko zimne "cześć" :( nie zadzwonił nie napisał smsy , nie widzielismy sie 5 miesiecy ...:( gdy go zobaczylam,aż we mnie zawrzało :) motylko w brzuchu i zołądek przy gradle ...:( odzyły uczucia ... z mu spotkanie i porozmawiac z nim , boję sie odtrącenia ...:(

Gość Bugs_Bunny
Układa sobie życie...

Gość nika-2526
chyba tak... nie mam odwagi psuć tego... ale nadziei też już nie mam ... ona tez umarła ...:(

Gość Bugs_Bunny
Nigdy tak nie mów!!! Jesteś młodą kobietą. Jest tylu wartościowych mężczyzn. Jeszcze się zakochasz i będziesz szczęśliwa!

Gość nika-2526
ale boli mnie to ... i to bardzo ...:( samotność jest czymś okropnym :( na siłę nic się nie da zrobić ... niestety... nawet nie wiecie ile bym oddala by zwrócił n mnie uwagę , popatrzył na mnie jak na kobietę a nie przyjaciółkę ...

Gość nika-2526
znając mojego pecha w życiu raczej nie... zakocham się w nikim ani ktoś we mnie. mam szczęście do łajdaków , z jednym mam dziecko ... a on był naprawdę wartościowym człowiekiem... cudownym ... ( nie rozumiem tylko tego,ze blachary i łatwe panienki maja szczęście a ja nie...:(

Gość Bugs_Bunny
Z takim podejściem.... Musisz się pozbierać i na nowo spojrzeć w przyszłość. Masz dziecko to przecież cudowne!

Gość nika-2526
czasem jestem nastawiona ,ze zadzwonię i pogadam , układam sobie pytania ale w ostatniej chwili stchórz am... serce wali mi jak oszalałe... jestem w totalnej rozsypce -jest tu może jakiś psycholog albo wróżka , która powie co mogę zrobić ????

Gość nika-2526
niestety mam takie podejście ... wiem,ze jest źle,ale nie potrafię go zmienić ...

Gość Bugs_Bunny
Wróżka??? Widzę, że jest gorzej niż myślałem!

Gość nika-2526
wiesz tonący brzytwy się chwyta ...

Gość Bugs_Bunny
Proszę Cię tylko nie wróżka!!! Z jakiego miasta jesteś?

Gość nika-2526
widzę,że wszyscy maja mnie gdzie s :(

Gość nika-2526
widzę,że tylko Bugs_Bunny śledzi moje wpisy ....

Gość nika-2526
napisałam maila do niego , był miły i przyjacielski .ale żadnej odpowiedzi bez echa :(:(:(:( nie doczekam się nawet odpowiedzi na głupiego maila. Ma mnie gdzieś .... :(:(:( daje mi to do zrozumienia nie odpisując... to koniec :(:(:(

Gość nika-2526
nie nikogo nie ignoruję , biorę każdego rady pod uwagę

Gość nika-2526
i nie zależy na "publice" tylko na radach . Kobiet i mężczyzn ... , to różnica