Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiona_ona...

Co sądzicie o takich wymiarach?

Polecane posty

Wiem, że oprócz wymiarów liczy się budowa, ale tak na oko powiedzcie czy biust 82 talia 63 biodra 88 wzrosty 158, waga 45 to naprawdę tragedia? :( Mam 19 lat...

Gość . . . . . . . . .
ja pierdole

obwód jądra - 8 cm

Mogę wyglądać dość podobnie, ale pewnie jestem drobniejsza (spoko, od większości jestem, po talii u Ciebie widzę) Laska nie przesadzaj, nie uważam bym miała tragiczną figurę, wręcz odwrotnie. Wiadomo nie są to super krągłości i wgle, ale jest dobrze :) Trochę się przytyje i będzie jeszcze lepiej Albo masz gigantyczne kompleksy albo Twoja budowa diametralnie różni się od mojej (w co wątpię)

Kompleksy, niestety tak :O Nie mam dużyh cycków, bioder, tyłka itd... Na forum o osobach takich jak ja czytam, że to "figura małego chłopca"

Taaa, jakby chłopcy mieli takie figury to by pedofilia nie byłą pedofilią. Tak, znajdzie się banda tęższych kobiet która tak zacznie gadać, ale to wcale nie jest obiektywne. Idealne wymiary to 90/60/90 A w push-upie pewnie takie masz więc o co biega? :P

Gość Tomekk23
moim zdaniem kobieta powinna miec wiecej w biodrach niz w pasie . 87-63-93 to lepszy wymiar niz 90- 60 -90

Haha :D W staniku usztywnianych jest spoko, a w push upie - marzenie (takie cycki chciałabym mieć normalnie)

usztywnianym*

Ciekawa jestem jakie ta Pani ma wymiary. Wydaje mi się, że mam sylwetkę zbliżoną do niej, może drobniejszą. Ciężko ocenić po zdjęciu

Rzeczywiście, nie tyję ;) Dlatego postanowiłam ćwiczyć, żeby 'pogrubić' nogi :)

Gość Tomekk23
moim zdaniem kobieta powinna miec wiecej w biodrach niz w biuscie .. Teraz jest poprawnie . .

Chciałabym mieć więcej w biodrach, np 90 (niby tylko 2 cm różnicy ale to tak naprawdę sporo) ale co poradzić ;) Nie mogę przytyć a ćwiczeń na biodra chyba nie ma... prawda?

Właśnie Tomek coś mi nie pasowało :D Ja parę razy się zabierałam za ćwiczenia i nawet szło, ale wystarczyło jak napięty tydzień był parę dni musiałam opuścić i tak wychodziło :P Ale na rower się pakuję :D Liczę, że może to na tycie wpłynie :D

Gość Tomekk23
biust B albo C Biodra 90 - 95 cm talia 60- 67 cm

Kultura, właśnie, rower :D Gdzie mieszkasz?

Gość fgfjhkg
ja mam 87-63-93 przy wzroście 160 i wcale nie uważam się za drobną. no ale możliwe, że masz dłuższe nogi, które ładnie wyszczuplają optycznie cała sylwetkę :P

fgfjhkg, fakt, mam dość długie nogi jak na swój wzrost, ale zauważ, jakie masz fajne biodra :) Aż 5 cm więcej ode mnie. No i więcej w biuście... masz zajebistą figurę

Uważam, że jest jak najbardziej ok. Po co masz tyć w tyłku? To są fajne wymiary:) Poza tym ważne jest, żeby się sobie podobać i się akceptować:) Ja mam 91/62/94 i jestem niezbyt wysoka (delikatnie mówiąc;) ). bo mam 1,64. I szczerze? nie pytam się innych co o tym myślą. sama uważam, że jest jak najbardziej ok, podobam się sobie, i git i majonez:) Naprawdę wydaje mi się, ze jesteś szczupła, drobna i na pewno fajnie wyglądasz:)

Gość kłostecka
ojjjjejjj... ja mam w biodrach 85 talia 65 i co zyje i wzrost 166