Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozyczylam pieniadze :(

Pozyczylam pieniadze! Zrobilam to dla swojego dziecka i zostalam zwyzywana!

Polecane posty

Kolega mojego ojca, czlowiek mily, uprzejmy, rozwodnik. Ostatnio zaczal nas czesciej odwiedzac a moj syn bardzo sie do niego klei, on wiele razy mowil ze rozwiodl sie ze swoja zona dlatego ze ona nie chciala miec dzieci. Wiec umowil sie ze mna z pare razy na kolacje, rozmawial, nawet zaczal mojego syna ze soba zabierac. O tym wiedziala tylko mama, kilka dni temu on pozyczyl mi na lekarstwa dla syna bo akurat nie mialam przy sobie pieniedzy a nie chcialam brac od rodzicow, ojciec dowiedzial sie o wszystkim od mamy i zostalam zwyzywana, uslyszalam ze zachowuje sie jak dziwka, ze powinnam z tym isc do nich a nie do obcego chlopa.

Gość od obcego chłopa pieniądze
brałaś? wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd.

A co ma zrobic kobieta ktora zarabia 1300 zlotych + 300 zlotych alimentow na dziecko. Pieniadze juz dawno mi sie skonczyly, a skoro mezczyzna ktorego traktuje jak przyjaciela moze wiecej niz przyjaciele proponuje mi pomoc to ja tej pomocy nie odrzucam.

a tak na prawde to nie była pozyczka bo na zakończenie po kolacji chapsłam mu dongla i dałam w kakałko- wiec mi zapłacił za to

To byla pozyczka, ten czlowiek jest dla mnie przyjacielem i sam zaproponowal pomoc. A od rodzicow? nie chcialam im o niczym mowic bo pewnie by sami dali pieniadze, dlatego przyjelam pomoc od kogos innego.

On powiedzial narazie zebym mu nie oddawala. Chyba on cos do mnie czuje i ja sie powaznie zastanawiam nad sensem naszego przyszlego zwiazku. Moja matka popiera ten zwiazek, gorzej byloby to ojcu zaakceptowac ale za jakis czas pewnie by nawet dal mi poparcie jesli chodzi o jego kolege. W koncu to porzadny czlowiek.