Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr z Wrocławia

Co mam robić ???

Polecane posty

Gość Piotr z Wrocławia

Mam taki problem - Szukałem pracy w Holandii w necie i znalazłem fajną oferte i wysłałem e-meil że jestem zainteresowany i chce wyjechać. Po kilku dniach otrzymałem wiadomość że Pańskie podanie zostało zatwierdzone i ma Pan prace w Holandii. I tu zaczyna się mój problem ponieważ tak jak chcieli wysłałem im swoje wszystkie dane z dowodu osobistego i potem sprawdziłem co to za firma i okazało się że taka firma nie istnieje i że to jest jakiś oszust lub oszustka !!!!! I teraz mam pytanie - Czy musze wyrobić sobie nowy dowód osobisty by nikt nie mógł korzystać z moich danych ??? Obawiam się że mogą mi przychodzić jakieś dziwne rachunki lub inne podobne rzeczy ponieważ ktoś przedstawił moje dane !!!! Co mam robić ??? Mam iść na Policje ??? Prosze o rady !!!!!!

Gość Piotr z Wrocławia
Prosze o rady !!!! Co mam robić ????

kurcze no moze narazie nie warto panikowac...poczekaj czy wogole cos sie bedzie dzialo..moze sprobuj zadzwonic jak jest tam podany jakis nr

Gość moze zglos na policje gddziess
zeby sprawdzili ta firme.. daj im namiar linka do tej oferrty i nakres sprawe

Gość Magda z Wrocławia
Oni mają moje wszystkie dane z dowodu os. !!!!! :( Czekam jeżeli przyjdą mi jakieś dziwne rachunki lub tym podobne to wtedy ide na Policje i będzie wojna !!!!