Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaleczanka

Jak pozbyć się psa?

Polecane posty

Gość Kaleczanka

Witam, mam taki problem którym jest: pies. Moja córka bardzo chciała mieć zwierze. Dostała na urodziny szczeniaka którym na początku się zajmowała. Pies ma już prawie 3 lata a córka wogóle się nim nie interesuje. Ja nie mam czasu żeby się nim opiekować, mąż też nie. Zastanawiamy się co z nim zrobić. Puścić na wolność gdzieś w lesie albo na polance, czy może schronisko? co doradzacie?

Gość szczera do bólu,,,.
zostaw w lesie z dzieckiem -dwa kłopoty z głowy za jednym zamachem:P

Gość porażka:(a nie lepiej było
pomyslec zanim kupiliscie pieska?ja bymciebie wywaliła na polankę-jaksłowo daje ..jeszcze opa na rozped bym ci dała:(

dodam tylko,że ty jesteś gorsza niż zwierzę:(

Gość jasmina lalala
boj sie boga kobieto...nie zostawiaj zwierzaczka w lesie!! jak mozna w ogole nad czyms takim sie zastanawiac:/...jak juz córci sie odwidziało to ostatecznie schronisko....tylko schronisko!!

Gość Kaleczanka
Byłam w schronisku, ale tam żeby oddać psa trzeba zapłacić 80zł. Szkoda mi na psa tracić pieniądze.. Jak go puszcze gdzies w mieście albo za miastem to moze jakiś z chroniska go znajdzie. Pies jest już nam poprostu niepotrzebny :(

Gość bezwzględna tropicielka
i właśnie dlatego uważam, że ludzie kupujący zwierzaki mięli obowiązek pokazać wcześniej zaświadczenie o ilorazie inteligencji... puknij się w łeb kobieto, TY chyba nie rozumiesz pojęcia "żywa istota". naprawdę, dla takich ludzi powinna być kara,

w schronisku tez nie będzie mu dobrze,ale być może ktos bardziej odpowiedzialiny weżnmie go i pokocha:( nie moge zrozumiec twojego myślenia więc idę ..nie mogę tego czytac;(

pozatym...to chyba jest prowo

Gość Kaleczanka
zrozumcie mnie, nie mamy czasu zeby się nim opiekować, a schronisko kosztuje..

Gość Kaleczanka
To jest nie duży pies Spaniel brązowy

ja też mogę go wziąc-skąd jetes? kompletnie nie pojmuję takich ludzi:(pewnie ten pies ma u ciebie gorzej niż w schronisku-skoro nie masz dla niego ciepłych uczuc ...:(serce pęka jak słucham takich durnot:( nie proś o zrozumienie..nie ma dla ciebie żadnego kompletnie żadnego wytłumaczenia

Gość alauind
skad jestes?

SKĄD JESTEŚ? ja go wezmę i pokocham jak człeka:)

Gość Kaleczanka
Jestem z Zielonej Góry..

:(ja z elblaga:(kurcze..

Gość Kaleczanka
może wystawić na Allegro albo ebay?

Gość Kaleczanka
14:49 [zgłoś do usunięcia] Kaleczanka może wystawić na Allegro albo ebay? podszyw

Dlaczego takich ludz jak ty nie można się tak po prostu pozbyć???!!! Dlaczego to ON ma cierpieć a nie ty??!!!!!Przez takich ludzi jak ty, tyle zwierząt cierpi a schroniska są wypełnione po brzegi. Te biedne stworzenia zimą zamarzają a latem usychają z pragnienia. Cierpią, tęsknią. Wyrzucisz go teraz jak rzecz bo ci zawadza? Jak możesz, kim ty jesteś???!!! Właśnie za to nienawidze ludzi, zwierze zawsze było lepsze niż człowiek. Mam nadzieje, że wszystkich ludzi twojego pokroju spotka kiedyś kara za wszystkie krzywdy wyrządzone zwierzakom...życze wam tego z całego serca!!!!!!!!!!!!!

Gość Kaleczanka
a może ktoś z Was ma babcię, która potrzbuje psiego smalcu?

Gość anya rjybyk
jestes glupia i popierdolona szmata! bachorowi kupila suka "zabaweczke" a jak bekartowi jebanemu sie znudzila "zabaweczka" to glupie kurwiszcze najlepiej chce wyrzucic psa. wiesz co glupia szmato? ja mialam starego jamnika ktorym tez nie mial sie kto zajmowac bo ojciec jest chory na kregoslup i serce i bez przerwy jezdzil na badania, operacje itp, matka pracowala a ja od rana do wieczora bylam poza domem na uczelni. ten jamnik byl okropny bo dewastowal dom jak sam zostawal itp. byl tez chory na raka jamy brzusznej. i co? nikt go nie wyrzucal itp tylko sie nim opiekowal mimo iz byl stary, chory i niszczyl wszystko m.in. drzwi. jeszcze go leczyli a potem jak juz okazalo sie ze to nic nie daje a on sie meczy to go uspalismy. mial 14lat. to jest suko odpowiedzialnosc a nie takie zachowanie jakie ty reprezentujesz! bachor ci sie znudzi to tez do domu dziecka go oddasz albo wyrzucisz do lasu lub pedofilom sprzedasz?! glupia kurwa

Gość Kaleczanka
Kaleczanka a może ktoś z Was ma babcię, która potrzbuje psiego smalcu? podszyw ..

[zgłoś do usunięcia] Kaleczanka Co wy tak przeżywacie, przecierz to tylko pies, jak zdechnie to zdechnie tyle..zwierzze.. nie ..no po prostu nie do wiary:(:(:( jesteś nikim..jestes po prostu ..kurwa-strzeliłąbym ci chyba w łep gdybyś była tutaj pod ręką:( nie mam słów;(

kobieto ja pozegnałam dwa lata temu swojego psa musiałam to był rak...do dziś łza mi sie w oku kreci jak o nim myśle dziś mam innego i wszyscy oszaleliśmy na jego punkcie,mam nadziej,ze twój temat to jakas durna prowokacja,też jestem z lubuskiego ale podejscie do zwierzaków mam diametralnie inne

ty też jestes nikomu nie potrzebna..życzę ci by cienie też na stare lata ktoś wypieprzył na zbyty pysk:(bo przecież tez nie będziesz nikomu już do niczego potrzebana..nawet do towarzystwa:( z całęgo serca ci tego zyczę:(

Gość Maja022
Nie no to są chyba jakies żarty?Jak mozna być tak ....?Nie wyraze się.Podobno szczęscie które sie daje wraca do ciebie podwojone,tak jest tez w odwrotnym przypadku.

Gość prowo jak nic
glupia prowokacja.... a jesli nie to jestescie pozbawiona uczuc rodzina, macie zle wychowana corke, tepe paly i bezmozgi. zal mi was. wystaw kretynko ogloszenia w gazecie, wejdz na d ogomania.pl (bez spacji oczywiscie-tlumacze,bo wy debile) i napisz na forum,ze juz nie mozesz miec psa tepy osle. ktos go wezmie, oglos wszedzie,ale nie wyrzucaj tłumoku!!!!!

Gość magda1988
Przestańcie odpisywać tej wariatce, przecież ona Was prowokuje!

Gość Kaleczanka
Widze że wy wierzycie w jakieś zabobony, traktujecie psa jak człowieka.. żałosne

Gość antynaziantyue
a ja się z tobą zgadzam w 100% pies to jest tylko pies, pełno ich na świecie, więc jednego mnie to żadna zagłada..