Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja022

słuchajcie kto to jest ta EWA 33 co sie tak szarogęsi

Polecane posty

Gość Maja022

no wkurwia mnie babsko jak nie wiem

Gość weselnaaaaaa
tez jej nie znosze, glupia stara kurwa

Gość dolaczam do klubu
to taka szpetna kurew której nikt nie roocha

Gość spunchbob kanciostoporty, 33
no jaj tej zdziry tez nie znosze a na dodatek jest moja sasiadka - kiedys kompa jej naprawialem i w historii znalazlem ze na kafeterii siedzi zdzira jedna stad tu trafilem i teraz ja wkurwiam ale ona wie kim jestem juz na policji szmata byla ale co mi moga zrobic

Gość gfhhgh
Trzeba mieć bardzo nierówno pod sufitem, żeby PODNIECAĆ SIĘ postami jednej, konkretnej kobiety na forum, kobiety której się nie zna. Niech żyje jak chce, niech robi co chce, co was to debile obchodzi???????? Swoim życiem się zajmijcie, a nie cudzym się interesujecie. Kobiety, której nie znacie, obcej zupełnie wam. Ona żyje lepiej i mądrzej od niejednego z was. Ale nie, lepiej w cudzym oku zadrę zobaczyć niż belkę w swoim!!!!!!!!!

Gość onatu
aja ja znam akurat dobrze szarogesi sie tu na forum a tak naprawde bide klepie jezdzi polonezem co go rdza chrupie i ma taki syf w mieszkaniu ze szok a tu mowi ze och i ach a zastanawialyscie sie czemu ona ma obiad z jednego dania i nie je kolacji? bo tam bida az piszczy - mieszka w takiej zaslumsionej kamienicy ze szok a tu na forum bułka przez bibułke jak ktos chce moge podac adres

poprzedni wpis jest moj tylko nie xzmienilem nicka bo sie wczesniej podszywalem i wcale sie tego nie wstydze

wpisujcie wpisujcie bo ona zaraz zglosi ten topic i go usuna - t akretynka podobno postraszyla kafeterie ze jak nie dadza jej hasla admina zeby mogla kasowac wpisy o sobie to pojdzie do prokuratury

Przyznaję bez bicia, że tez kiedyś się o niej niepochlebnie wypowiadałam - niepochlebnie to mało powiedziane. Ale wstyd mi teraz:( Bo wcale nie jest taka zła, tylko za bardzo kategoryczna.