Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam naprawdęęęę

KOBIETKI KOCHANE PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość błagam naprawdęęęę

Kochane chodzi o wysokość wózka! Otóż sprawdzam pewien wózek na allegro i jego wysokość od ziemi do samej góry budy wynosi 110 cm, a wysokość od ziemi do dolnej części gondoli wynosi 50 cm, czy to normalne wymiary? Nie jest za niski taki wózek jak ma tylko 50 cm do gondoli? No nie znam się w ogóle na wózkach, zero wprawy, błagam pomózcie mi! Wiem może głupi temat, ale cóż.

on jest dość niski...widziałam go u nas w mieście mi się srednio podoba, ale każdy ma inny gust No i chyba gondola jest nie duża

autorko, najlepiej przejdz sie do jakiegos sklepu z wozkami, poogladaj, posprawdzaj jak wyglada na zywo...a kupic zawsze mozesz na allegro :)

Gość błagam naprawdęęęę
Tak, tak wiem że muszę zobaczyć na żywo, ale chciałam po prostu poznać opinię kogoś kto widział lub ma taki wózek. Czyli jest dość niski? 110 cm to wydaje się nie niski.

Gość błagam naprawdęęęę
agaczar no właśnie te coneco mi się nie podoba, ta spacerówka mnie odstrasza, a wymiary widzę, że ten coneco niższy od kunerta o 5 cm.

no to czyli ja pomyliłam wózki to ten który ci się podoba jest normalnej wysokości,bo coneco też nie jest niskie

Gość błagam naprawdęęęę
Sweet Rose każdy ma inny gust, wiadomo;)

:) a pewnie, ze tak :) jakby wszystkim podobalo sie to samo, to by byla nuda:) a kiedy bedzie dzieciaczek?

Gość błagam naprawdęęęę
agaczar no bo ten kunert co o nim napisałam ma wysokość 110 cm, a od ziemi do dołu gondoli 50 m. I właśnie pytałam Was doświadczone Mamy czy to normalna wysokość, czy nie jest za niski, bo te 50 cm do gondoli mnie zastanawiało. A wogóle co sądzicie o innych wymiarach tego wózka z linka? Jest on zgrabny, nie jest jakiś wielgachny?

Gość błagam naprawdęęęę
Nio pewnie i każdy woził by Dzieciątka w takim samym wózku;) Mam jeszcze miesiąc;) A za wózek wzięłam się teraz,( tzn ten kunert to już od dawna miałam na oku), bo nie chciałam się spieszyć z kupnem. Dla mnie wózek to zakup na sam sam koniec.

Gość błagam naprawdęęęę
agaczar kochana a naprawdę tak źle wygląda ten wózek na żywo? Co Ci się w nim nie podobało jak go widziałaś?

ma sporą gondolę i zawalistą budkę w spacerówce i można dziecko prowadzic przodem i tyłem do kierunku jazdy...w prosty sposób się to zmienia