Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

awakuic

Czy mogło dojść do wytrysku?

Polecane posty

witajcie. Moze dla wielu z Was mój temat wyda się zbędny lub śmieszny, jednak ja proszę o pomoc. Wczoraj, podczas średnio intensywnych pieszczot mój partner postanowił zaryzykować. Mianowicie chodzilo mu o seks.. Jednak ja, kiedy poczułam część jego członka w sobie, od razu się odsunęlam.. I tu pojawia sie moje pytanie..Czy te wczesniejsze pieszczoty mogły spowodowac u niego wytrysk?! Przeciez Nie można było nazwać tego seksem, gdyż na moje oko to do niczego konkretnego nie doszlo, jednak martwi mnie jedna rzecz a mianowicie: Nie mielismy zadnego zabespieczenia dlatego zastanawiam się czy mam się czego bac.. Proszę o pomoc.

Gość spunchbob kanciostoporty, 33
mozesz leciec juz po test do apteki jak wszedl w ciebie to kaplica

Moze dla wielu z Was mój temat wyda się zbędny lub śmieszny - nie, nie skądże. Ja zawsze takie pytania traktuję poważnie i z należytym szacunkiem:D I tak sobie myślę, że powinnaś faceta zapytać, czy miał wytrysk.

Ale dziewczyny to była chwila.. On nawet nie zdązył wejsc we mnie cały..

Słuchaj, co się dzieje po tym, jak mężczyzna ma wytrysk? Chyba wiesz. Więc prawie na pewno wytrysku podczas pieszczot nie miał.

Gość AgnieszkaMilanooo
moze mial przedwczesny a nie mialas kropel spermy tak lsniacyh i smacznych na swoich łonowcach?

Ja wiem dziewczyny ze w Waszych oczach moze wychodze na pustą kretynkę ale uwierzcie ze u mnie nie było nigdy wcześniej takich sytuacji więc ja po prostu sie na tym nie znam.. I co z tego, ze jestem 19-latą która nie ma o tym zielonego pojęcia. Nigdy wczesniej nie interesowały mnie takie sprawy;/

Gość trudno bywa.....
...a slyszlas kiedys o plynie preejakujacyjnym???? Nie musi dojsc do wytrysku, zeby moglo dojsc do zaplodnienia. W tym plynie znajduje sie wystarczajaca ilosc plemnikow......