Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bojowkowa LKS

ból podczas stosunku po cesarce

Polecane posty

hej, jestem 2 miesiące po cesarce, jak to mozliwe, że odczuwam ból przy kochaniu się, przecież nie byłam tam szyta ani nic? niedługo wizyta u gin, pewnie wszystko się wyjaśni, ale moze któraś was też tak miała?

Gość asasasa
kurcze, miałaś ciętą macicę, tak?? no to chyba się wyjaśniło, co?? penis sztyrpa ci maciczkę i boli puki się nie zagoi :P

Gość xsdcfvghjkhgvc
to taki ironizujący odzew był na " i własnie dlatego chcę mieć cesarkę a) żeby nie mieć wiadra zamiast krocza b) zeby Mąż nie uciekł do kochanki bo mam wiadro zamiast krocza c) jestem tak luźna że nie odczuwam przyjemności z sexu

Gość asasasa
no tak ciebie będzie bolała tyłek, cipka i hemoroidy :-D

ja miałam to samo ale okazało się że to poprostu przez badania połoznych (regularne wkładanie rąk w celu ustalenia wysokości główki i masaże szyjki) więc słuzówka i tak była troszkę wydotykana;) a sama macica jest wyżej niż penis sięga , zalezy autorko w którym miejscu cię boli czy w podbrzuszu czy sama pochwa bo jak w podbrzuszu to znaczy że powinnaś odczekac jakiś czas a jak to drugie to tak jak mówię.

po 1. cesarka nie był na moje życzenie, po prostu po 13h meczenia sie była koniecznością xsdcfvghjkhgvc boli przy wejściu do pochwy, próbowaliśmy tylko raz tak aby tylko ale ból nie pozwolił ;] podbrzusze to nawet nic nie czuję, blizna sie ładnie goi widocznie jeszcze za wczesnie =]

Gość smerfetkaaaaaa
kup sobie jakis zel nawilzajacy. np. intimel na bazie wody. Gin Ci pewnie przepisze tabletki na odnowienie flory...

Gość niestetyy
Ja mam tak samo:( Teraz jest już dużo lepiej. Ból jest tylko na samym początku. Moja gin kazała kupić jakiś żel intymny, bo niby jak karmię piersią to na dole suchoty:)

abgr, mam dokadnie tak samo, tyle że mnie podbrzusze nie boli nic a nic, jakbym nigdy nie była pocięta, tylko wejście normalnie jakby sie zwężyło... sucho nie jest, bylo dużo gorzej w ciąży - ale troche pieszczot i było ok, a teraz lipa

Gość alaaa ma kotaaaaaa
ja tez nie mam sucho bo śluzu jest przed sporo a mimo to boli- ostatnio dałam żel i było o niebo lepiej... spróbowac nie zaszkodzi naprawde

Gość gość
ja tez tak mialam, nawet na wizycie kontrolnej lekarz powiedzial ze bede odczuwala dyskomfort, polecil zel durex lub podobne, to minie :) w moim przypadku jest jeszcze lepiej niz przed porodem :)

Gość gość
żel durex zachwiać może Ci florą, kup sobie w aptece żel Feminum, fajnie nawilża, ma kwas mlekowy, jest bezwonny i w dobrej cenie :)