Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona90210

Jak mam zapomniec i zaczac normalnie zyc wkoncu?

Polecane posty

Gość zrozpaczona90210

Hej pewnie takich tematow bylo tu duzo. Niestety jednak nie daje sobie rady w zyciu. Dwa tygodnie temu zostawil mnie chlopak. Wiem, ze to jeszcze swieze, ale nie mam sily przechodzic przez to kolejny raz. Zerwal ze mna dlatego ze kochalam go toksyczna miloscia. Nie chcial nawet mnie wysluchac dlaczego tak jest. Powiedzial tylko '' mam dosyc to koniec. Znajdz sobie kogos innego, daj mi spokoj i zyj wlasnym zyciem. Ja wole byc sam albo z inna. '' Mysle ze tez byl ze mna tylko dla seksu. Kiedy ja nie chcialam, namawial mnie i ja glupia mu ulegalam. Wiem ze to nie ma sensu. Ze on nie wroci do mnie. Ale ja go naprawde kocham. Na nic nie mam ochoty. Siedze w domu, mysle o nim i tylko placze. Najgorsze jest to ze kazdego ranka budze sie ze strachem. Nie umiem sie go pozbyc. Naprawde nie daje rady sobie juz w zyciu. Ta tesknota i bol wykanczaja mnie psychicznie. Nie umiem juz cieszyc sie zyciem. Doradzcie mi jak mam o nim zapomniec i zyc normalnie. Prosze...

Gość jjjjjjjjjq
mi pomogł bardzo napiety grafik- nauka, do tego wzielam sie za siebie(fitness, rower codziennie), od czasu do czasu wypady ze znajomymi. Smutek i żal pozostał, popłakuje czasami ale wierze w to ze jescze spotkam kogos kto nie potraktuje mnie jak smiecia

Gość Aloelona
nie miałas przypadkiem jakichs problemów rodzinnych w dziecinstwie?

Gość zrozpaczona90210
a ja wlasnie w to nie wierze, ze kogos jeszcze spotkam. Zawsze mnie zostawiali kolesie bo dla nich bylam tylko zabawka albo chodzilo tylko o seks. Ja juz nie mam sily tak zyc. A chce zeby mnie ktos kochal tak naprawde i zebym mogla zalozyc rodzine.

Gość zrozpaczona90210
no moj tata byl alkoholikiem a matka jest lekomanka.

Gość Aloelona
no widzisz, stad twoja toksyczna miłość. Proponuje wizyte u psychologa zeby popracowac nad tym problemem.

Gość jjjjjjjjjq
zrozpaczona mam tak samo jak Ty. poniżałam sie i dawałam zle traktowac tylko dlatego zeby czuc bliskosc drugej osoby. samotnosc boli ale coz zrobic

Gość ja Tobie poradzę coś
módl się do Boga, rozmawiaj z nim. Odmawiaj koronkę do Miłosierdzia Bożego i poczytaj o niej w internecie. Najlepsze co możesz teraz zrobić to być przy Bogu...

Gość zrozpaczona90210
ale o co ja mam sie modlic o to zeby zapomniec?

Gość ja Tobie poradzę coś
sama przecież wiesz co jest Ci w życiu potrzebne i o co prosić Boga... módl się z ufnością i nie odstępuj o Boga nawet jeśli dostaniesz to o co prosiłaś

Gość Aloelona
ja Tobie poradzę coś..idz stad w cholere...

Gość qwetet5
chłopak a nie chłopka ;)

Gość Aloelona
Autorko, poczytaj o DDD/DDA