Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakie polecacie krzeselka?

A jakie polecacie krzeselka?

Polecane posty

Jakie polecacie krzeselka tym razem? Co pokupowaliście? Czy jestescie zadowoleni.

Gość ikea plastikowe
:P

Krzeselka do karmienia rzecz jasna. :)

Nie macie krzeselek?

Gość Pytanie do rodziców dzieci
Ja kupiłam kilka lat temu dla wówczas 4 letniej córki drewniane krzesełko rosnące razem z dzieckiem w czasie fali mody na popularne norweskie krzesełka Stokke. Znalazłam tańszą alternatywę niemieckiej firmy Roba model Sit Up+ i jesteśmy bardzo zadowoleni. Córka dziś 9 letnia nadal z niego korzysta (również przy biurku), bo jest wysokie i może być na wygodnej dla niej wysokości w stosunku do blatu stołu. Krzesełko zostawiamy dla drugiego dziecka. Może być używane od 6 miesiąca bez górnego ograniczenia wieku. Wystarczy później zdemontować barierkę i stopniowo opuszczać siedzisko i podnóżek. Dla maluchów są do takich drewnianych krzesełek specjalne wyściółki. My musimy taką później dokupić bo nie mieliśmy w komplecie, ale to nie problem, bo tu gdzie mieszkamy jest tego pełno różnych firm. Krzesełko wygląda tak: http://www.roba-kinderwelt.de/index.php?parent=21&product=547&no-cache=1&id=118 Nie wiem ile może teraz kosztować, ale te krzesełka teraz staniały, bo pojawiło się coraz więcej producentów i jest konkurencja. Wcześniej używaliśmy zwykłego taniego drewnianego krzesełka, bez żadnych bajerów jakiejś nieznanej marki.

Fajne. :) Kto jeszcze napisze?

Gość a jak kupuje glownie
ja mam oryginalne stokke wlasnie. jest super, synek je uwielbia i siedzi z nami przy stole. drogie jednak jest.