Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tak nie potrafie

czy zostawiliscie kogos ze wzgledu na mizerny seks?

Polecane posty

Gość ja tak nie potrafie

jestesmy razme ponad 2 lata ,ale msuze przyzanc ze seks jest p orpsotu ttragiczny. czuje sie nieusatysfakcjonowana i chybva dalej tak nie pociagne. a co do faceta to nie moge mu nic zaarzucic bo jest po prostu idelany....no ale ten seks........ co robic?

Gość to zalezy czy
seks jest dla ciebie wazny w zwiazku i jak wazny?

Gość fvf
Bez seksu związek się rozpadnie. Znajdź innego.

Gość jack ill
poważnie?

Gość ja tak nie potrafie
no wg mnie seks jest wazny,.nie najwazniesjzy ale jednak wazny. a ja powoli czuje sie sfrustruwana i wcale to nasze wspolzycie nie daje mi jakeis specjalnej radosci ,bo po prsotu czuje sie nieusatysfakcjonowana. moj facet raczej nie jest dobry w te klocki. szybko dochodzi, gryzie mnie,albo slini sie za bardzo itd. probowalam go tak delikatnie ''naprowadzic '' ale to nic nie dalo...... i jak sobie pomysle,ze tak mialoby bbyc do konca zycia ,gdybysmy sie pobrali ,to chyba nie dam rady.....

Gość a jjaaaa
A o czym tu rozmawiać ? Sex to nie regułka do wykucia na pamięć , albo się zgrywacie albo nie i żadna rozmowa tu nie pomoże Nie pasujecie do siebie i tyle , po co się oszukiwać skoro już teraz jest źle. Chyba że facet jest idealny i jesteś wstanie tak trwać , ale widzę że nie jesteś bo już zadałaś pytanie :-)

Gość ja tak nie potrafie
no lwasnie ,am tylko ta jedna wade . ogolnie jest uper- ma pcozucie humoru, jest odwpeidzialny, troskliwy, itd. i do tego tez dobrze zarabia ,ale jezeli chodzi o seks to gorszego w zyciu nie mialam .

Gość a jjaaaa
Rozmawiać można o urozmaiceniu i wprowadzeniu nowości , a nie o samej podstawie . Nie oszukujcie się

Gość a jjaaaa
Nikt nie podejmie za Ciebie decyzji , też uważam że seks nie powinien przekreślać udanych związków , tylko że one kiedyś pękają właśnie z tego błahego teraz powodu a jednak jak ważnego :)

Gość ja odeszłam
tyle, że zajęło mi to parę lat więcej. Seks to była najgorsza porażka. Całe życie tak się nie da.

Gość WildBitch
powiedz mu tylko tak delikatnie albo ogladnijcie razem jakies filmy dla doroslych jak cie cos zainteresuje to powiedz ze i wy moglibyscie sprobowac ,, jezeli teraz cos z tym nie zrobisz a kochasz go to bedziesz pewnie miec kochankow w poszukiwaniu wrazen wiec lepiej otworz sie przed nim i niech on tez sie otworzy :)

Gość dzień bez papierosa
zamierzasz go zdradzać? on się na to zgodzi?? bo jak nie... to się lepiej rozstańcie już teraz :O