Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poncyliuszz

allegro wysylka od sprzedajacego

Polecane posty

Gość poncyliuszz

od niedawna posiadam konto na allegro i przedwczoraj dokonywalem transakcji ale nagle net i padl i nie zdazylem zaplacic a moj nik juz widnial jako osoba ktora zamowila dany przedmiot. napisalem do sprzedawcy ktory kazal mi wplacic kase na konto i podal mi numer, wplacilem. teraz jednak zastanawiam sie czy sprzedawca wie kto mu to wplacil. czy jakos na allegro moj nr konto bankowego jest dla niego widoczny czy nie? zadnego tytulu na przelewie nie pisalem.moje imie nazwisko itd tak. aha mam jeszcze jedno glupie pytanie ;/ czy przy wpisywaniu nr konta sprzedajacego musze pisac np pko 87368...itd czy wystarczy nr? wpisalem sam numer.pewnie glupie pytania ale to moje poczatki prosze o pomoc

Gość poncyliuszz
a nie sory widze ze w tytule podalem jednak swoj nik ale co do numeru konta sprzedajacego nadal nie wiem wystarczy napisac jego numer bez poprzedzania np pko itd?

Gość mia28 1983
w[isałes imie i nazwisko to po tym dojdzie...na przyszłość wpisuj jeszcze nick i numer aukcji...nazwy banku nie musisz wpisywac,wystrczy san numer konta

Gość poncyliuszz
z wbk

Tam nie trzeba. Zresztą w miejsce wpisania nr. konta nie ma anwet możliwości wpisania nazwy banku. Nazwa banku jest ukryta w nr. konta (dokładnie 3,4,5,6 cyfra) ;)

Gość poncyliuszz
bardzo dziekuje uspokoilem sie .serio dzieki za odzew