Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaa97

Za tydzień koniec roku szkolnego ; / Jak go zdobyć ?

Polecane posty

Gość Adaa97

Wiecie , za tydzień koniec szkoły a podoba mi się chłopak . W moim wieku jest , chodzi do tej same szkoły co ja . Poznaliśmy się na urodzinach mojej koleżanki , ale teraz to w szkole tylko sobie mówimy "cześć" . Po drugie nie jestem wcale ładna .. Niby mówią mi , że tak . ale ja w sobie nic ładnego nie widze .. Nie chciałabym koleżanką zabardzo mówić ze się w nim zakochałam , bo mogą mnie wyśmiać :D Więc " jak go zdobyć?" ; ] Dzięki z góry za odpowiedzi ; ] [1 gimnazjum] + jestem troche niesmiała ;c

Gość dfdfdfdfdf
do nauki glupia gowniaro żal.pl

Gość Imm0rtal
"Nie chciałabym koleżanką zabardzo mówić ze się w nim zakochałam , bo mogą mnie wyśmiać" Ahhh... Te prostackie podejście dzieciaków, które mają taką podnietę, gdy ktoś kogoś sobie znajdzie. Powiedzcie mi - to się bierze z głupoty czy z zazdrości ? Zagarnij go jakimś "tekstem", np. że bardzo podoba ci się jego nowa bluzka albo cokolwiek, byleby zacząć konwersację, później powinno pójść z górki. Rozmawiaj z nim przez internet, jeśli masz możliwość to spróbuj go gdzieś zaprosić.(równouprawnienie jest w końcu, dlaczego to my mamy zawsze zapraszać he ? :) )