Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaa ;[;[;[;[

pomocy pomocy pomocy !!!! ;//

Polecane posty

ratujcie, już nie wiem, co mam zrobić. boję się jutro iść do szkoły! przesladują mnie ;[. i to nie tak zauważalnie, ale śmieją się ze mnie a ja jestem wrażliwa i bardzo mnie to boli. robią sobie jakieś głupie żarty. a ja się czuję taka beznadziejna, nicniewarta ;(((((. boże, boję się jutro wstać i się tam pokazac ;(((. pomóżcie ;((

Gość też tak miałammm
Kombinowałam jak mogłam, żeby nie chodzić do szkoły. To było w gimnazjum. W końcu narobiłam sobie zaległości i ledwo co skończyłam szkołę. Zmusiłam się do chodzenia na lekcje, ale zupełnie odcięłam od tych idiotek/ów. W ogóle z nimi nie rozmawialam. A ty do której klasy chodzisz?

współczuję,nie wiem jakoś nigdy tak nie miałam,raczej bardziej unikałam nauczycieli bo miałam u nich przejebane za wagary,malowanie się itd... :D Powiem Ci tak: Z gimnazjum wyjdziesz,znajomosci zazwyczaj się rozpadają.. Jeżeli naprawdę nie mozesz wytrzymać a został Ci jeszcze rok/dwa nauki to sie przenieś i tyle.Jeżeli nie mozesz/nie chcesz - to musisz przecierpieć...no bo tak naprawdę nic nie jesteś w stanie zrobić..a jakies koleznaki masz?

Gość kjfj85865
A ja mam owłosione ręce i mówią na mnie "jeti" :o Jutro też idę do szkoły i się boję...

Gość też tak miałammm
Ja też mam uraz do dziś, mimo że mam już te 25 lat... Może faktycznie zmień szkołę.

no ja też gimnazjum, kończę pierwszą klasę ;[. nie wiem, o co chodzi, w podstawówce, szczególnie w szóstej klasie wszyscy (wiekszość) mnie lubili, nawet chłopakom się podobałam. ech... a teraz płeć męska w naszej klasie mnie nie cierpi ;(((. a mi jest smutno ;((. sadzę, że to przez ciuchy, w końcu wyglądam trochę jak grunge. ale minimalnie. nie mogę się wymigać, bo mi to przejdzie na następny semesrt ;[[[. to są właściwie tylko chłopcy z mojej klasy, oni mi dość dokuczają ;/. dziewczyny jakoś, chociaż kilka za mną zbyt nie przepada ;//. ja to strasznie przeżywam, jest mi przykro o byle co.. ;[[.

Gość też tak miałammm
Moją koleżankę gnoili w szkole by była ze wsi. :O Dziewczyna brała proszki na uspokojenie.

Gość uhvliregvbeurhf
nie martw sie, na mnie w liceum mowili "wilkolak" :D a po latach od tego chlopaka, ktory mnie najbardziej dobijal swoimi kretynskimi tekstami dowiedzialam sie, ze bylam najbardziej intrygujaca dziewczyna w klasie ;)

Nie chcę zmieniać szkoły, ta pod względem nauczycieli i ogólnie jest nie taka zła, poza tym mam przyjaciółkę w mojej klasie i jeszcze mamy dwie w równoległej.. nie wszyscy się na mnie uwzięli, ale ci chłopcy.. ja im nic nie zrobiłam, a oni się zachowują jakby mnie nienawidzili ;((. trochę się boje :(

Gość też tak miałammm
Ja do dziś nikomu "cześć" nie odpowiadam jak się gdzieś przypadkiem spotkamy. :O aaaaaaaaaaa ;[;[;[;[, to może porozmawiaj z rodzicami, nauczycielami... Tutaj raczej innego rozwiązania nie ma, chyba że będziesz w końcu w stanie olać tych chłopaków.

Nie chcę i nie jestem w stanie o tym gadać. to mi się wydaję takie upokarzające ;/. zastanawia mnie tylko to, że przecież jest wiele takich samych jak ja dziewczyn w klasie a oni uwzięli się na mnie. nie jestem żadnym odmieńcem, a gdybym była to i tak nic złego.. mam dość życia już przez to wszystko. strasznie w gimnazjum straciłam pewność siebie :(((

no nic nie zrobisz,pedagog też niewiele da,bo miałam w klasie taką dziewczynę też się z niej nabijali,gnoili..aż w koncu sie przeniosła ze szkoły.

najgorsze że moja przyjaciółka to bóstwo klasowe. no nic jakoś przeżyję ;/. niedługo wakacje.

Gość też tak miałammm
Ja też nikomu nie mówiłam o tym co się dzieje. Wstydziłam się, że jestem tak traktowana. Ale to się na mnie odbiło. Jestem zakompleksiona i nie mam poczucia własnej wartości. Nie wiem co ci doradzić.

Gość też tak miałammm
A ta przyjaciółka nie może z nimi pogadać?

Gość też tak miałammm
Mnie zawsze zastanawia czemu w szkole, gdy tylko mnie zobaczyli była jazda po mnie, a po latach jak gdyby nigdy nic mówią "cześć" i myślą chyba, że utnę sobie z nimi pogawędkę...

Przyjaciółka... Ona nic nie wie. Ja udaję, że jest w porządku, a ona udaje, że nic nie widzi. I tak leci. Poza tym jest niezłą przyjaciółką, dogadujemy się. Ale nie mogę opanować poczucia przykrości :(((. Nie wiem, o co im wszystkim chodzi :(. Chcę sie zabić, tylko nigdy tego nie zrobię. 1. strach. 2. rodzice.

Gość A musisz jeszcze chodzić
do szkoły? Stopnie wystawione, zachowania też już Ci nie zmienią na koniec...Nie możesz już sobie wakacji po prostu zrobić? Po świadectwo tylko za tydzień pójść. Może po wakacjach trochę nabiorą ogłady, przystopują, zapomną...

własnie , moze pochodź do konca tygodnia i daj sobie siana:) Ja w czerwcu nigdy nie chodziłam do szkoły bo nie było po co . A to,że teraz mówią Ci cześć po latach,hmm..to znaczy po lilu ? Teraz to pewnie dojrzeli , łyso im ...wtedy to dzieciaki- a wiadomo ,dzieci potrafią być strasznie bezwzględne i wredne.

Muszę. Bo w mojej szkole jest zasada, która mówi, że moje teraźniejsze (czyt.: te po konferencji) nieobecności wliczają się na następny semestr. I nie wiem, czy mama by mi tak pozwoliła ;/. Nie chcę z nią gadać :((. Nie pomoże mi, tylko ośmieszy. Może niechcący, ale i tak :(((. Chyba postaram się już to wytrzymać. Ych... Ciężko mi ;((. I się boję ;((((.

Gość rozbrajacie mnie
jezuuuu, co się dzieje. to tylko głupie teksty. są. powiedz im, żeby spierdalali i tyle.