Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kwokastarakwoka

dylemat finansowo-moralany?? rady

Polecane posty

Go艣膰 Kwokastarakwoka

mam prace pierwszy miesiac umowa zlecenie..wg godzin, wypracowa艂am mniej wiecej p贸艂 etatu..bo przychodzi艂am 3 razy w tygodniu. G艂贸wna fililia i kadry sa 300km od mojego miejsca pracy, zatem zadzwoni艂am przed wyp艂ata zapytac ile dostane wyp艂aty, pani powiedzia艂a ze takich informacji udzielic mi nie moze przez telefon, wiec zapyta艂am kto w taki razie moze?? no nikt;)..bo ona nie ma pewnosci z kim rozmawia . Kierowinczka wysy艂a karty pracownik贸w z godzinami do tej filli pod koniec kazdego miesiaca, mojej chyba nie wsysy艂a艂a, bo bo zosta艂a na wierzchu no i dzis przysz艂a wyp艂ata i dosta艂am kase za ca艂y miesiac liczac powinnam dostac z 800z艂 dosta艂am 1600 przyznac sie czy nie..dodam ze dosta艂am propozycje lepiszej pracy dzis i jutro sk艂adam wym贸wienie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kwokastarakwoka
dodam ze moje sumienie nakazuje mi oddac pieniadze, zas ich rozstrzepanie i nieuwaga m贸wia bierz i spie...j;) jak zacze艂am pracowac no np zgine艂y im wszytskie moje dokumeny itd a w zasadzie i tak tej wyp艂aty nie ruszam tylko sobie lezec na kocnie..wiec zawsze moge im pokazac ze ich nie rusz艂am..i jak sie pytalam ile powinnam dostac to nie wiedzieli z kim rozmawiaja i nie udzielili odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kwokastarakwoka
ktos doradzi??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sankasa
Pracodawca b臋dzie mia艂 w stosunku do ciebie roszczenie z tytu艂u bezpodstawnego wzbogacenia,kt贸re b臋dzie dotyczy艂o tej cz臋艣ci pieni臋dzy,kt贸ra ci si臋 nie nale偶y.Je艣li b臋dzie tego dochodzi艂 to, b臋dziesz musia艂a oddac pieni膮dze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ble ble ble bla
A masz dzieci? Masz na kogo wydac te pieniadze? Ja bym brala. Niech spadaja!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie lud藕 si臋
Nie 艂ud藕 si臋, na pewno do tego dojd膮. To mo偶e troch臋 potrwa膰, ale na pewno kto艣 si臋 zorientuje. Wi臋c lepiej nie ruszaj tej kasy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kwokastarakwoka
ja ich nie ruszam..leza na kocie spokojnie bo mam kase z 2 pracy na umowie mam tak z tytu艂y swidczonej pracy pracownik otrzumuje wynarodzeniemiesieczne kt贸regowysoko艣c to: wynagrodzenie zasadnicze: 1450brutto + 450brutto dodatek premiowany co艣 w ten dese艅..na kwoty nie patrzec;) tak pracowa艂am pe艂ny miesiac, z grafiku kt贸ry ustali艂ysmy na poczatku miesiaca to ilo艣c godzin by艂a taka sama jaka wypracowa艂am, nie mniej nie wiecej, z tym, ze wynagrodzenie odnosi艂o sie do ca艂o艣ci miesiaca ja przychodzi艂am "wtedy jak mog艂am" i kierowniczka o tym wiedzia艂a i taka kwote 1600 mi poda艂a. Z tym ze np w tym miesiacu tez dostac powinnam 1600 a wypracuje pe艂ne 160h

Udost臋pnij ten post