Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynaaa

odkrylam cos

Polecane posty

Gość martynaaa

dzis bedac z siostra w parku, siedzialysmy na lawce, a lawke dalej siedziala para. dziewczyna facetowi siedziala na kolanach, kolo nich przeszly dwie dziewczyny z wozkiem, jedna miala bardzo krociutkie spodenki. widac bylo ze chlopaka korci zeby spojrzec na dupe tej laski, ale jego dziewczyna patrzyla sie na niego i cos mowila to on nagle ni stad ni zowad ja objal i juz bez pardonu patrzyl wprost na dupe przechodzacej laski. strasznie mnie to rozbawilo i nie pierwszy raz to zauwazam u facetow. te dziewczyny siedzialy 2 lawki dalej od nich, a on prawie co chwile obejmowal dziewczyne, bo pewnie inaczj by sie zorientowala o co chodzi.. masakra faceci to prawdziwe swinie

Gość Dyroton
A co w tym dziwnego, ma zdrowe myśli

Gość martynaaa
dziewczyny jesli facet was obejmie nagle to obroscie sie i zobaczcie czy akurat nie przechodzi jakas fajna laska

Gość martynaaa
no dobrze to niech popatrzy, ale niech nie ukrywa tego przed swoja dziewczyna.

Gość _dowcip o Magdzie_
Muszę Cię zmartwić, ale to nie żadne odkrycie:D

Ukrywa, bo ma powód. Jakby wiedział, że jego laska normalnie na to zareaguje to by nie ukrywał. Proste. 🖐️

Gość martynaaa
no to spoko perwersja, ale ja juz mnostwo widzialam takich sytuacji gdzie facet na wszelkie sposoby probowal ukrywac to, ze patrzy na jakas zgrabna laske. ten sposob z naglym przytulaniem jest najczestszym z zaobserwowanych, nie wiem czy gdzies sie zmowili

Gość martynaaa
no mozliwe ze te przed ktorymi sie tak ukrywaja z patrzeniem na inne tylki to straszne zazdrosnice.