Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pinnnk

Doradźcie proszę...sprawy kobiece

Polecane posty

Gość Pinnnk

Przez 7 dni przyjmowałam antybiotyk. I teraz mam problem bo od wczoraj swędzi mnie i lekko szczypie srom. Szału można dostać !!! Musze specjalnie fatygować się do ginekologa czy powinno pomóc coś bez recepty ?? Smaruję maścią Clotrimazolum. Może jeszcze jakieś globulki dopochwowe lub Tantum Rosa ?? Poradźcie mi coś dobre kobiety ;)

Gość Pinnnk
Ale skąd ta przeklęta grzybica ?? Nigdy nie miałam żadnej infekcji. A to wyszło mi wczoraj czyli po 3 dniach od zakończenia kuracji antybiotykowej. W tym czasie nie chodziłam na basen,nie uprawiałam sexu ehhhh

Grzybicy nabawilas sie prawdopodobnie przez branie antybiotków bez żadnej oslony typu nystatyna lub naturalne jogurty(zawierają żywe kultury bakterii).Teraz to co mozesz zrobić to iść do ginekologa bo im bardziej bedziesz odwlekać tym cięzej bedzie ją eyleczyć.3maj sie:)

Gość divannne
a na przyszlosc lacibios femina przy antybiotykach bierz. jogurty za slabe i i tak jak sie je je, to o grzybice latwo

Gość natuska85
Choruję dużo, zawsze po antybiotyku wracały mi drożdżaki. Któregoś razu spróbowałam Lactovaginalu i miałam w końcu spokój. Także ja polecam ten preparat. Jogurty nic nie dają.

Gość ....finka
Odtruj sie tabletkami wegla leczniczego ................i po problemie.

Gość Pinnnk
Dzięki dziewczyny ! Chyba już po problemie :) Po każdej wizycie w toalecie podmywałam się Tantum Verde i smarowałam Clotrimazoum. Wszystkie te przykre dolegliwości jak ręką odjął ! Juppiii !

Gość Pinnnk
hahahahah Tantum Rosa a nie Verde :D:D Sorki !

Gość shfh
ja czegos takiego nie mialam ale moj synek po antybiotyku mial wlasnie bardzo czerwone jaderka , okazalo sie ze to grzybica wywolana wyjalowieniem cialka wlasnie przez antybiotyk , przepisala nam masc i kazala jeszcze brac leki ochronne po antybiotyku. wiec mysle ze wizyta u lekarza jest niezbedna