Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomekk66

wasze zdanie?

Polecane posty

Z jakies pol roku pisalem w necie z mlodsza o 4 lata dziewczyna.Bardzo ja polubilem .Ale po pewnym czasie zaczely sie dziac dziwne rzeczy , ona zaczela pisac jakos inaczej ,cos o depresji tez.Pojawila sie tez jej przyjaciolka niby i pisala na gg ze mna,ze tamta sie uzaleznila ode mnie i ze sie zmienila przez to ze ze mna psize i ze zaczela pic . Ja tez niby jej tak czasem docinalem ze mlodsza,ze glupia i w ogole ale ona sie nie obrazala.I nawet przyslala mi ksiazke ktora bardzo chcialem miec. Tez dwa razy pisala ze musiym sie pozegnac ale potem sie odzywala jednak jak napisalem a raz to sama nawet napisala.Ale ona mi sie przyznala do gluchych telefonow ktore robila ,tlumaczyla , przepraszala , pisalismy o tym i gadalismy przez fona.Ale ja nie dalem jej szansy poprawy ,wyznawalem od dziwnych i chorych psychicznie i kazalem dac mi spokoj. Ale mimo wszystko cieakwy jestem jaka ona jest , bo mowial ze pierwszy raz zdarzylo sie jej cos takiego i ze przyznala sie bo chciala byc wobec mnie fair .Myslicie ,ze jest sens ja poznawac ,bardzo fajnie mi sie z nia pisalem .Aha i co waszym zdaniem sie stalo tak na serio ze w pewnym momencie zmienila pisanie, pojawila sie przyjaciolka i te dziwne rzeczy ?Moze i uzywalem czasem wiekszych slow bez pokrycia :zalezy mi na Tobie,nie zostawie Cie z tym samej ,ale czy to moja wina?Cy to moze ja tez troche zawinilem ?poradzcie prosze

Gość 12 moich łez
Po ile Wy macie lat ?

Gość blabliblu
zależy ile ona ma lat. dziewczyny muszą dojrzeć do takich rozmów i związków. według mnie to ona sama przesadza. rozumiem, można się zauroczyć, ale przecież Ty tego nie musisz. Ona nie moze żadać od Ciebie żebyś ją pokochał. Więc nie rozumiem po co mówi Ci o depresji i (na bank) każe swojej przyjaciółce, żeby i ona coś dopowiedziała. To jest trochę załosne i dziecinne. Rozumiem, że może Cię intrygować, ale zastanów się. Ona chyba nie jest wystarczająco dojrzała.

ale wlasnie mi sie z nia tak pisalo jakby byla bardzo dojrzala ,zawsze mielismy tyle tematow a tutaj nagle takie bum ;/

a poza tym ona mnie do niczego nie zmuszala,ale tak pisalismy swoje historie i cos wspominala o depresji ,ja tez jej rozne rzeczy pisalem

Wybacz, ale bede brutalnie szczera: wyglada na to ze zaangazowales sie z malolata ktora ma troszke nierowno pod sufitem. Gluche telefony od kogos kogo poznales przez net? Brrrr, az mi przeszly ciarki po plecach. Skad wiesz ze ta "przyjaciolka" to nie byla ona? I "uzaleznila" sie od Ciebie? To brzmi toksycznie. Uciekaj, i to w podskokach.

Gość blabliblu
hmm, nie znam, ale może rzeczywiście jest inteligentna i dojrzałą. Pisze Ci, ze jest od Ciebie uzależniona, że jest jej źle, bo tak na prawdę nie jest pewna Twoich uczuć. Ma nadzieje i marzenia, ale nie wie czy sam zechcesz czegoś więcej. Jest zakochana i prawdopodobnie przybita niewiedzą. Sam musisz napisać co do niej czujesz, żeby nie żyła nic nie wiedząc. Bądź szczery, jeśli się zauroczyłęś, napisz jej to, a pewnie nie pożałujesz. Życzę szczęścia.

Gość blabliblu
no to spróbuj, poznasz ją osobiście. a jeśli nie wyjdzie, to trudno. przynajmniej potem nie będziesz załował, że nie spróbowałeś :)

Gość W-ka
to co tam slychac Tomku u Ciebie?