Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tegoroczna urlopowiczka

powinni karac za opalanie nago i toples

Polecane posty

Gość nierozumiem tu czegoś
'' Cóż, są kobiety, które nawet własnej siostrze się nago nie pokażą :/ baa... z mezem tylko po ciemku ;P'' i co w tym dziwnego? chyba można mieć prawo do prywatności? jak masz chęć to przed całą rodziną świeć gołą doopą, ale nie oceniaj innych

Gość nierozumiem tu czegoś
*intymności (a nie ''prywatności'')

Gość typ32
sorry ale plaza to ostatnie miejsce jezeli chodzi o prywatnosc. Tam z zasady nie ma prywatnosci. Jak ktos sie nie czuje na siłach wystepowac na plazy, to moze sie równie dobrze opalac na balkonie czy ogrodzie, nie bedzie narazony na "wiadome" widoki, i morale mu nie spadnie. Przynajmniej jedna pani przyznała ze chodzi o cycki, szacunek. ;D BTW, duze cycki widac równiez w bikini czy nawet jednoczesciowym. nie trzeba do tego nagosci, więc ten argument to ..taki niebałdzo..:D Tu chodzi o suteczki i otoczki, a te z wielkoscia nie mają czasem wiele wspólnego. :classic_cool:

Gość kolhnibiol
na szczęście jeśli ktoś opala się topless na zwykłej plaży to można to zgłosić i będą kazali jej się ubrać - byłam już świadkiem takiej sytuacji

Gość typ32
mhm. :D

Gość typ32
spokojnie, z tego co kojarzę, sympatie za wielkimi i mniejszymi rozkładaja sie wsród facetów mniej wiecej po równo, wiec to nie musi byc zaraz in plus, ze ktos tam ma wieksze. ;) moze byc wrecz przeciwnie, wszystko zalezy od danego faceta :)

Gość typ32
To ze u chłopa liczy sie rozmiar to oczywiste. Niestety, dla niektórych. :D

Gość kolhnibiol
normalnie mówi się że ktoś jest roznegliżowany w miejscu niedozwolonym do takich rzeczy i tyle i można to zrobić dyskretnie 🖐️

Gość typ32
tzn, myslałem o rozmiarze u faceta oczywiscie - ze 'niestety' dla niektórych.:D

Jaki mam rozmiar? mały. nosze push-upy,ale 3/4 nie moje :P I jak rozmiar nie jest ważny? Nie, no jasne, ze nie jest, przeciez kocha się za wnetrze itd. ale jak lezie taka z dekoltem do pepka, z cycami wielkimi to sie kazda menda gapi. Ja pierdole, ja się chyba leczyć musze

Ale mi faceci mówili, którzy nic ode mnie nie chcieli, że nie ważne czy są małe czy duże, ważne, że to cycki. :p

😭 Ktoś mi kiedyś napisał, że na pewno jestem starym pedałem to może chociaż odrobinę wiarygodna? :p Na 5%? :D

Niepotrzebnie napisałam o tym pedale, bo jak wiadomo pedały za cyckami nie przepadają. :classic_cool: :D 🖐️

Gość Zapłodniona 17 latka
Ja mam 17 lat i chcę się opalać top less . Przepraszam cię obwisly cycku ale mam piękne, szczupłe ciało ;) I powiem ci wiecej, ze faceci widząc takie dziewczyny miękną ;) Pozdro moherku

Ale tak poważnie nie każdy ma chęć oglądania gołych cycków. (szczególnie gdy przy tobie leży żona z dziećmi) - cicho! Więc powinny być powołane specjalne służby (ja pierwszy chętny) do Centralnej Inspekcji Plażowej - Służby Karania Odchyleń, Społeczne Ugrupowanie Temperujące Kobiecą Intymność Państwowa Inspekcja Zdrowia, Dobrobytu i Antynagości, Służba Państwu - Ochrona Cielesnych Obszarów Narażonych Ekspansją Samców Ukazujących Karygodnie Interesy.... Oczywiście nazwy są zbyt zawiłe więc trzeba pomyśleć nad skrótami...

Średnie, ale uciekają na boki, więc dobrze wyglądają tylko w staniku albo w odpowiedniej bluzce. :p

Ty zapłodniona pizdo, ja tez mam szczupłe ciało, wiec siłą rzeczy mam małe cyce. Dwa, nie wyzywaj się, bo dostaniesz w pysk, tu kultura jest :D

Gość Zapłodniona 17 latka
zazdrość czuje