Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliaaa2333

"rozpieranie" brzucha?

Polecane posty

Gość nataliaaa2333

czuje od kilku dni lekkie pobolewanie brzucha jak na miesiaczke, brzuch mi strasznie wydeło (tzn zrobił się jak balon, nie wiem może gazy czy coś) i czuje w brzuchu takie jakby rozpieranie od wewnątrz dziwne uczucie.. poza tym piersi mnie bolą podejrzewam 2 miesiąc ciąży jak myślicie możliwe takie objawy w 2 mc ? Pozdrawiam :)

Gość a ja tak mam
jak mam wzdęcia

Gość nataliaaa2333
zawsze mi sie wydawało że za wcześnie na takie objawy. Jutro skocze po test ciążowy, choć koleżanka robiła kilka, była w ciąży a wszystkie jej negatywne wyszły...

Gość nataliaaa2333
a myslicie ze jazda na rowerze moze zaszkodzic dzieciątku? Raz kilka dni temu jechałam 35 km rowerem - mus wtedy był :(

Gość ginekolok
Mi sie wydaje ze to tasiemiec pasiembiorcowy,uzbrojony w jajniki pasmowe.wiem ze strasznie brzmi ale wpiszcie w google.Powazna sprawa radze udac sie do lekarza

natalia ja wole nie mówić co robiłam przez pierwsze nieświadome 2 miesiące ciąży;) alkohol się lał, była przeprowadzka, chemikaliaw pracy, od groma nerwów, złe żywienie....;) i teraz jestem w 19tc;)

Gość ginekolok
jedzenie miazgi na pewno zaszkodzi,wiec uważaj na klesznki

Gość ginekolok
Julianna A czy Ty wiesz ze to bardzo szkodzi?!!

Gość niedowiarkom mowie nie!
Julianna- a na kiedy masz termin? ja mam na 9.11 mnie tez "rozpieralo" w sumie od samego oczatku czulam tez bole jak na okres ale silniejsze. no i piersi bolaly okrutnie

Gość nataliaaa2333
zapomnialam dodac ze mi lekko niedobrze zazwyczaj rano i pod wieczór.. jakie testy robilyscie? plytkowe czy strumieniowe?