Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfghjd

Poznalam chlopaka, cudownego! Ale on nie wie, ze nie zdalam do konca LO:(

Polecane posty

Gość hfghjd

jw, mysli ze sie wybieram na studia i ze szkola jest okej, ale prawda jest taka ze mam w sierp zaliczac chemie, wtedy dostene swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej. nie napisalam mu ani ze skonczylam callkowicie, ani ze nie zdlam. pytal sie tylko gdzie dalej ide, to napisalam.Ide tam, ale niestety za rok, nie teraz.:( Powiedzialam mu ze teraz robie sobie rok przerwy. Zaniedlugo pewnie dojdzie do I-ego spotkania, powiedziec wtedy, jesli znow zachaczy o szkole/studia?czy gdy randka nie bedzie szla i bede czuc ze nic z tego, to moze sie w ogole nie przynzawac?:O:(

Gość _domowa robota_
budujesz związek na kłamstwie, rozsypie się jak domek z kart

Gość sssssssssssssssss
"zachaczy"????? chyba powinnaś też oblać z polskiego

Gość fjgbhfsrhrsn
nie przyznawaj się, robisz rok przerwy i tyle:)

Gość hhhhh
w 3 klasie nie ma chemii - faaail

Gość loolipoop
gdzie Go poznałaś? Ile on ma lat?

Gość loolipoop
no rzeczywiście;p chemia jest tylko przez 2 lata LO. Jesteś głupia autorko.

Gość aniojo
pierdol strupa zjadaj lupa!:)

Gość hfghjd
a przepraszam, skad wniosek ze w klaise 3 LO nie ma chemi? hahha:O On ma 22, ja 18. ale jest przeuroczy, mieszkamy w innych miastach, kolo siebie, autobusem to jakies 25 minut:) poznalalam go przez internet:)

Gość mn d
jest chemia w 3 klasie. to dopiro poczatek znajomosci, nic nie mow

Gość aniojo
w internecie to samych kretynow sie spotyka,wszedlem tutaj zeby wam wygarnać grubasy,od razu widac ze jestescie tłuste hamburgery

Gość hfghjd
nie wiem czy u was jest tak jak mowicie, :O ale u nas w miescie jest cale trzy lata..:O 2 lata to moze byc PO, medyczne praktyki(chodze na biol chem) lub inne, ale chemia, ?:P cos wam sie chyba pomylilo. nie wazne jest to, jaki to przedmiot, wazna jest sytuacja.

Gość stokrotka97.97
jezu.. jak ma profil np biologiczno-chemiczny to chemie ma 3 lata pss ludzie

Gość aniojo
WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹ

Gość Kajaaaaa
Zależy Ci na Nim i Go oszukujesz? Pobudka! Zastanów się nad sobą.. Jeśli znów nawiąże temat szkoły to mu powiedz.. To nic strasznego.. nie będzie chodził z Twoimi ocenami tylko z Tobą.. ; )

Gość hfghjd
jejku, ale co Ci ludzie, nie kapuje was, durni jestescie,...gdyby nie to, ze napisal ze chodzilam na biolchem, to dalej bycie pewnie utrzymywali ze w kl 3 nie ma chemi, co to za wymysl? ciekawe gdzie nie ma:O:O:O

Gość hfghjd
Nie wiem, czy mi zalezy, to sie okaze na spotkaniu, przez gg, jest raczej oke, dlatego sie spotykamy, piszemy jakies kilka dni. on sie b. boi, ja tak samo..ale bardzo sie boje, tego ze nie to ze mnie zostawi, tylko bedzie myslal, ze chodzi z madra dziewczyna, a potem sie okaze ze mam ta chemie:(

Gość TaSamaCoZawsze
U mnie w liceum w trzeciej klasie nie było chemii. Serio. A Chłopakowi powinnaś się przyznać, bo tak czy siak to wyjdzie. Jak nie Ty mu powiesz, to może Twoi rodzice gdy go poznają o tym wspomną, kto wie. Powinnaś się przyznać, na pewno zrozumie. To nie koniec świata mieć poprawkę, sama o tym coś wiem :) Mój chłopak z mojej poprawki gdy mu się przyznałam wcale się nie śmiał, a zrozumiał mnie.