Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 858484

Czy moja matka jest normalna?

Polecane posty

Gość 858484

Moja matka wyksztalcona kobieta, nauczycielka zawsze porownywala mnie do innych i nigdy nie byla wystarczajaco dobra jak Ci inni, pewnego dnia powiedzialam dosc i sie wyprowadzila, utrzymujemy stosunki poproawne dzis sama jestem matka, ale ona potrafi czasem mnie zazdreczyc psychicznie i doprowadzicdo placzu, mnie dorosla kobiete, gdy ma zle dni np dzis wyzywa sie na innych, zadzownilam do niej z prosba to tylko uslyszalam ze jestem niewychowan, zla, nikt mnie nogdy nie lubil, wszedzie zorbie zgorszenie, czasem mam ochote zerwac z nia kontakt bo wykancza mnie psychicznie, chcialam sue tlyko pozalic ;-(

Gość 858484
Moja matka wyksztalcona kobieta, nauczycielka zawsze porownywala mnie do innych i nigdy nie byla wystarczajaco dobra jak Ci inni, pewnego dnia powiedzialam dosc i sie wyprowadzilam, utrzymujemy stosunki poprawne dzis sama jestem matka, ale ona potrafi czasem mnie zazdreczyc psychicznie i doprowadzicdo placzu, mnie dorosla kobiete, gdy ma zle dni np dzis wyzywa sie na innych, zadzownilam do niej z prosba to tylko uslyszalam ze jestem niewychowan, zla, nikt mnie nigdy nie lubil, wszedzie zrobie zgorszenie, czasem mam ochote zerwac z nia kontakt bo wykancza mnie psychicznie, chcialam sie tylko pozalic ;-(

Gość 858484
dzieki chyba czytam o mojej raz dobra i kochana a rza nagadam mi tak ze mnie szlag trafia, zawsze bylam niewystarczajaco dobra dla niej zawsze, zaczelam sie dochudzac, wpadlam w bulimie i napady obzarstwa gdy wprowadzila mnie w dol, i to nie dlateog ze chcialam byc chuda tylko ze tka mi nagadala ze w poduszke plakalam zeby sobie polepszyc humor obzeralam sie a potem wyrzuty sumienia i... tera miezskamy dlaeko od siebie w innych krajach lae nadal potrafi doprowadzic mnie do tego ze mam dosc zycia

Najlepiej ogranicz kontakty do poprawnego minimum, tzn. telefon raz na miesiac, co u Ciebie, czy jestes zdrowa, ok, no to pa. Nie ma co sobie zatruwac zycia... ja z kolei mam toksycznego ojca i musialam zerwac kontakt, bo wykanczalo mnie to.

Gość 858484
niestey nie da sie bo budujemy dom i tata tam jezdzi i pilnuje wzsystkoiego wiec kontakty to mus, do mojego meza jest zupelnie inna kochana dobra, do mnie w sumie tez dopuki cos ja nie napadnie, wtedy sie zaczyna czasem jedziemy do niej na tydzien z dzeicmi i mezem, on wtedy na budowie jest a ja z nia to jak orzyjedziemy to by nas zjadla a pozniej sie zaczyna, zawzse ostatecznie slysze ze jestem beznadziejna nikt mnie nigdy nie lubij i wzsedzie robie zgorszenie nie mam sily tego dsluchac a ni tak zyc. Dzis np zadzownila czy moglaby mi obrusy odebrac ja jej przez znajomego przesle peiniadze to juz pretensje, oswiadczyla mi ze na budowie skonczyla sie farba i trzeb ak kupic a amaz kasy nie zostawil, dzwonie da meza mowie mu o co chodzi mowi ze ok przesle peoinaidze, dzwonie do niej ze pieniadze beda przeslane to krzyczy na mnie ze zgorszenie robie ze juz ja dawno kupila, i ze jestem beznadzeijna i sie rozlacza, matkatez jestem wg nie zla, bo moje dzeicko malo je bo zle gotuje, nie drowo itd nie mama juz sily, ostatnio jakt am bylam 5 dni to musialam uciekac bo doprowadzala mnie do tkaiego stanu ze zaczelam bic wlasne dzeicko bo nie jadlo :-( PRZEPRASZAM Z BLEDY; PISZE EMOCJONALNIE

Gość kierowca na ciężarówkę
moja żona niestety ma taką sma matke jak ty , w dodatku ma niska samoocene , walcze z tym od la t i może stosuje zbyt mało radykalne środki ? czasem mam rozterki , niestety nie jestem konsekwetny do końca i to jest błąd

Gość 858484
ALE ONA DO MOJEGO MEZA JEST super i nawet nie rza mu na mnie nagaduje, nie wiem co mam zoribc juz powiedzialam mezowi ze ja nie wracam do polski nie bede tam zyc, pominelam ze mam ja na mysli :( przez nia mam problemy z samoocena i poczuciem lwansej wartosci, nie wspomne o bulimi ktora jest uspiona puki ona nie zacznie, wtedy mam dola, jemm i zygam czasme mama ochote sie powiesic :(