Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rogalik90

wczasy 2011

Polecane posty

Gość Rogalik90

Hej, polecicie jakieś fajne biuro na wczasy ze znajomymi? Chodzi mi o coś tańszego, ale takiego, żeby mozna zaufac...:)

Gość olawakacje
ja polecam bee free. mają świetne oferty cenowe. wyjeżdzają do egiptu, tunezji - my jedziemy do egiptu. chyba tez mozna się z nimi zabrac do turcji i grecji.. to nowa marka rainbow tours, więc powinna byc pewna - raibow tour to sprawdzony operator na rynku.. a bee free oferuje spore rabaty jesli rezerwujesz dość wcześnie

Gość Rogalik90
O, dzieki bardzo - własnie widzę jakieś reklamy tego BeeFree, ale nie wiedziałam, co to za stworzenie :) ale skoro mówisz, że działają pod Rainbow, to faktycznie raczej warto im zaufać ;-) I faktycznie, jest w dosc przyzwoitych cenach. Dzięki! Poczytam jeszcze o nich :)

Gość onaaa99
beefree nie radze , z tym biurem moze stac sie to samo co rok temu z selectours , wez lepiej biuro drozsze ale bardziej pewne jak triada, rainbow , co roku jezdze z tymi dwoma biurami , na inne bym sie nie zdecydowala

Gość kurnik@
ale z tego co widzę na licznych reklamach internetowych BeeFree to właśnie jakieś "biuro córka" Rainbow Tours... chyba by nie strzelili by sobie w kolano promując tak silnie markę, która mogłaby nadszarpnąć wypracowaną już pozycję RT na rynku turystycznym. TO nie jest biurko-krzak, więc na mój nos raczej można jechać bez obaw. Jeśli sie zdecydujesz na wyjazd z nimi, to oisz później na jakimś forum jak było - pewnie przyda się taka opinia następnym poszukującym tanich wyjazdów.

Gość Rogalik90
onaaa99 - właśnie zdaję sobie sprawę, że to jest "tańsza" wersja, ale tez zgadzam się z kurnik@, chyba Rainbow nie promowałoby tego biura, gdyby miało ich to stłamsić. No... no nie wiem jeszcze, ale jestem już dość tak przekonana co do tego BeeFree:)

Gość Zainteresowana06
A z jakich miast można z nimi lecieć? Jest opcja Poznania?

Gość Piotr.
Z BeeFree? Poznń oczywiście :) poza tym Gdańsk, Katowice, Warszawa, Kraków, Wrocław - do wyboru do koloru. http://beefree.pl/ tu możesz poczytać więcej ;)

Gość wczasowiczka_turystka
Ja wam powiem, ze nie dziwi mnie ze jedne biura wykupują inne. To jest dla nich opłacalne. Rynek turystyczny troche ostatnio „siadł i wiele mniejszych biur woli sprzedac to co ma niż upadać. Także to możliwe ze rainbow znalazl sobie biuro, które wezmie pod swoje skrzydla. Tanszy sposób na zwiekszenie udziałów w rynku. Tylko dlaczego nie zrobią z niego po prostu rainbow, tylko działaja pod inna marką bee free?

Gość ChceWakacji
W sumie nie wiadomo, chyba chcą jednak zaznaczyć dywersyfikację organizacyjna ;D najważniejsze, że z racji partnera , jakim jest RT, warto im zaufać! Ja tez jadę z BF, do Tunezji :)