Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odifdflspodj

Dziwne sny

Polecane posty

Gość odifdflspodj

Nie znalazłem odpowiedniejszego działu na kafe więc sorry w razie czego Mam 24 lata Mam naprawdę dziwne sny a wszystkie cechuje fabuła śnia mi się osoby bliskie jak i te które znam tylko z widzenia, dziwne zdarzenia ze mną w tle lub nawet rozmowy o różne tematy które prowadzę z różnymi osobami np dzisiaj w nocy miałem taki dziwny sen Tak jak by byłem w jakieś starej szkole, której nigdy nie widziałem ale wydawała mi się znajoma Najpierw spotkałem kolezanke ze studiów,rozmawiało mi się miło, wiem z reala,że ona coś do mnie czuje.Potem tak jak by miałem egzamin u profesorka ktorego znam z widzenia ktory chyba fartem zaliczyłem.Potem tak jak by spotkałem kolegów z ogólniaka znowu gadalismy o glopotach , potem pamietam tak jak by sie z kims biłem nie pamiętam jak doszlo do bojki.Wiem ze go chyba pobiłem bo potem jego matka była u mnie w domu ze skargą tego kolesia z ktorym sie biłem chyba nigdy nie widzialem Obudzilem sie nagle .W szkole widzialem rozne osoby ktore znam od przedszkola po studia na roznym etapie znajomosci,niektore mowily mi czesc,niektore mijaly bez slowa. tego typu roznych snów sni mi sie masa od x czasu dodam ze nie cpam nic ani nie biorę żadnych leków

Gość fdggg
moze rozmyslasz na ten temat? sny to po prostu praca mozgu w nocy, twoja podswiadomosc dazy, zeby ci cos przekazac, albo po prostu rozmyslales o tych osobach w ostatnich dniach i dlatego przerabiasz spotkania z nimi w fazie rem

Gość to zwykłe sny
nie rozumiem co się nakręcasz czasami sny się pamieta a czasmi nie i nie ma w tym nic dziwnego czasem w snach ma się wrażenie że ma się wpływ na akcję i samemu się decyduje co się sydarzy dalej.... takie zywe sny mogą się przydarzyć gdy objemy się na noc ....wielkie mi rzeczy