Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabij sie -, ,-

czy chce ci się zyć?

Polecane posty

Gość Zabij sie -, ,-

Życie to totalny bezsens, wszyscy myślą, że są pępkiem tego świata, tworzą sobie jakieś idiotyczne poglądy i uważają, że zawsze mają rację. Okłamując się cieszą się z życia, wpajając sobie do głowy różne zmyślone powody do przetrwania. Wszyscy są pochłonięci przez pęd świata, i nie zdają sobie prawy z tego, że ich życie nie ma celu i nie jest nikomu ani niczemu potrzebne. Ale nawet, jak już odkryją, że ich życie nie ma sensu, dalej pozostają w swoim "pięknym" świecie, próbując zapomnieć o bezsensie istnienia. Wszyscy chcą jakichś emocji, wrażeń, przeżyć, marzeń, wspomnień - tylko po co? Aby zaspokoić potrzeby umysłu i duszy? Świat jest pogrążony w beznadziei, która cały czas przechodzi na nowe pokolenia, która w końcu doprowadzi to całkowitego opanowania świata przez oszukane poglądy i wartości. Ale Wy dalej będziecie sobie żyć, zapominając o tej wypowiedzi. Bo on "pier*oli głupoty". Dalej będziecie się okłamywać, i dalej będziecie dążyć do spełnienia debilnych marzeń i wartości, które sami sobie stworzyliście. Ale nie - "Po co o tym mówić?"; "Mnie to nie dotyczy.". To dotyczy każdego, tylko nie każdy potrafi to zrozumieć, opanować rządzę umysłu i ciała do istnienia. I nie pi*rdolcie mi tu jakichś optymistycznych komentarzy, bo nic to nie zmieni. Życie nie ma sensu, i nikt ani nic tego nie zmieni.

Gość rozbrajacie mnie
no nie ma sensu :D ale czy to jest powód do złego nastroju?;)