Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EewenementT

Dostałem kosza i nie wiem co dalej...

Polecane posty

Cześć mam 19 lat i dostałem niedawno kosza od dziewczyny (ona ma 16 lat) i co gorsza ja nie nie mogę przestać myśleć o niej nie mogę spać po nocach bo o niej myślę ona powiedziała że raczej nie będziemy razem - najpierw wyjechała z różnicą wieku a potem w sms mi napisała ze to nie chodzi o różnica wieku, dziś się dowidziałem ze to chodzi o jej rodziców im nie pasuje to że spotyka się ze mną nawet jako koledzy, pogadać itp. bo ja jestem dorosły a oni chyba boją się o nią, aha ona twierdzi że "leje" że ujmę to tak kolokwialnie na swoich rodziców, ale jednak nie chce być ze mną. Dowiedziałem że się jej podobam więc to raczej nie chodzi o to ze nie jestem dla niej atrakcyjny pod względem wizualnym.Nie ukrywam ze nie znamy się długo ale po tym jak dął mi kosza, na pewnym portalu społecznościowym miała opis "mało się znamy, mało wiemy o sobie a ja już zdążyłam zakochać się w tobie" :*

Jak mam to interpretować? Z jednej strony nie chciałbym żeby miał przez to że jest ze mną przechlapane u rodziców A z drugiej strony bardzo chciałbym nią być. Co mam robić naciskać czy odpuścić?

Gość toxic4444
poczekaj, pogadaj z nai na ten temat...mloda jest jeszcze dziewczyna i sama nei wie czego chce.

I know, ale nawet jak byśmy byli razem to wiesz jak jej rodzice by patrzyli na mnie, a nie chce naciskać zbytnio żeby nie z ***** tego co na razie jest utrzymujemy regularny kontakt widzimy się dzień w dzień i nawet to jej rodzicom nie pasuje :/

Gość kurosava
"mało się znamy, mało wiemy o sobie a ja już zdążyłam zakochać się w tobie" :* buahaha uwielbiam jak ludzie takie rzeczy wypisuja w internecie, no ale mloda jest....

no to wyjaśnij jaki miała zamysł pisząc coś takiego tym bardziej ze to był nowy opis bo w tym dniu zwróciła moją uwagę na swój profil pisząc posta do mnie,a wcześniej miała inny opis.

Gość Firen1234
Nie odpuszczaj!!! Ja też miałem podobny przypadek. I wróciliśmy do siebie, no bardziej to ona wróciła hehe. Pozdro

Gość elefant77
próbuj ;) moze musi dojrzec do tej dycyzji, a kiedy to sie stanie Ty powinieneś byc obok ;D

Czyli jak narzazie dać jej czas nie naciskać, być blisko a jak poczuje ze jest odpowiednia pora to zapytać ponownie.

Gość elefant77
dokładnie :D ,,Ooo nie łam się będzie dobrze, wiem łatwo powiedzieć, Ale lepiej mieć nadzieję, niż siedzieć i nic nie mieć. " GrubSon ;)