Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabij sie -, ,-

czy chce ci się żyć?

Polecane posty

Gość Zabij sie -, ,-

Życie to totalny bezsens, wszyscy myślą, że są pępkiem tego świata, tworzą sobie jakieś idiotyczne poglądy i uważają, że zawsze mają rację. Okłamując się cieszą się z życia, wpajając sobie do głowy różne zmyślone powody do przetrwania. Wszyscy są pochłonięci przez pęd świata, i nie zdają sobie prawy z tego, że ich życie nie ma celu i nie jest nikomu ani niczemu potrzebne. Ale nawet, jak już odkryją, że ich życie nie ma sensu, dalej pozostają w swoim "pięknym" świecie, próbując zapomnieć o bezsensie istnienia. Wszyscy chcą jakichś emocji, wrażeń, przeżyć, marzeń, wspomnień - tylko po co? Aby zaspokoić potrzeby umysłu i duszy? Świat jest pogrążony w beznadziei, która cały czas przechodzi na nowe pokolenia, która w końcu doprowadzi to całkowitego opanowania świata przez oszukane poglądy i wartości. Ale Wy dalej będziecie sobie żyć, zapominając o tej wypowiedzi. Bo on "pier*oli głupoty". Dalej będziecie się okłamywać, i dalej będziecie dążyć do spełnienia debilnych marzeń i wartości, które sami sobie stworzyliście. Ale nie - "Po co o tym mówić?"; "Mnie to nie dotyczy.". To dotyczy każdego, tylko nie każdy potrafi to zrozumieć, opanować rządzę umysłu i ciała do istnienia. I nie pi*rdolcie mi tu jakichś optymistycznych komentarzy, bo nic to nie zmieni. Życie nie ma sensu, i nikt ani nic tego nie zmieni.

Gość i znowu to samo
?

Gość i znowu to samo
cze

Gość Zabij sie -, ,-
,

Gość akordzik
a mnie bardzo ciekawi co będzie dzisiaj i czy dostanę w końcu obiecaną podwyżkę w pracy :)

Gość Zabij sie -, ,-
to macie się z czego cieszyć,nie?

Gość aha i achhhhh
taaak, własnie kurwa skonczyłam liczyć jebane statystyki, nikomu do nieczego niepotrzebne, poza mnóstwem papierkowej idiotycznej roboty mam jeszcze nieskonczone prace tzw. domowe, które czniam w tej chwili :o

Specjalistka od dawania radości życia się odezwała. Mi życie zwisa, ale nie będę znowu próbowała robić głupoty bo to czysty egoizm, a tak zawsze może komuś można się przydać. A tak nawet narządów się nie odda (choć... zresztą nieważne) Czy ma sens, jeśli dążenie do jak najbliższej ideałowi postaci (ewolucja) jest celem życia to tak ma ono sens.;)

Gość akurat teraz mi sie chce
i ugryź sie w dupę ty wredna krowo.

Gość Zabij sie -, ,-
kto tu wredny to wredny,ja nikogo nie wzywam

Gość akurat teraz mi się
Ale nawołujesz doi samobójstwa.

Gość Zabij sie -, ,-
nie? stwierdzam fakty

Jednostki przemijają, ale to co po sobie pozostawiają nie. Może człowiek z przeszczepioną nerką wynajdzie coś co wzbogaci ludzkość? (nie w sensie finansowym) Mówię jaki cel widzę, rozwój sam w sobie jest celem. Ktoś mi to powiedział kiedyś

Gość Zabij sie -, ,-
tak ale co ci da ta ''ewolucja''? inni będą się cieszyć życiem a ty leżysz w piachu :) to takie miłe?

No to se poleżę w piachu, skoro i tak i tak mam gnić (metafora, bo wole kremację) to co mi szkodzi uczestniczyć w tym procesie? Aaa, wiem co szkodzi: egoizm Cel w życiu trzeba mieć nawet jesli się w niego coraz bardziej wątpi a czasem traci się z oczu

No właśnie EGOIZM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie po to rodziłam dzieci ,żeby one majac 20=scia lat. wątpiły w swoje istnienie , nie po to robiłam szkoły ,zeby sie ojca i matki wstydziły . nie po to dyskutuje terraz z wami ,żeby myslały ,ze ktoś czegos nie zrobił ,żeby zatrzymac tą pierdolona machine destrukcji ,jaka sa osoby o takim podejściu jak wy( nic nie zrobie ,bo po co .) wasze życie konczy sie na waszych korzysciach. i ..?

Nox...> a ty myślisz ,że tylko ty te wiedze posiadłas .Jaja sobie z mądrych ludzi robisz .

I na tym sie skup . reszty w swoje wiary nie mieszaj , Każdy wierzy w co chce , niewazne ile wyczytał i ile doznał .

Gość ty pierwsza
Noxelia, czekamy aż pierwsza i mam nadzieję że jedyna zrobisz to do czego namawiasz. Do roboty.

Gość a z glowka wszystko dobrze?
bo chyba nie za bardzo!

No ok. podejdżmy inaczej , jestes na Kafe.bo//////////////////////////??????????? ja jestem na kafe bo , sprAwia mi to przyjemnośc , przynosi ulgę i zabijam czas.

O w morde . i ty jestes przedstawicielem :P . kiepsko cos sie rasa rozwija😭

Gość ty pierwsza
ani nas twoje bredzenie.