Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haaaaaassssskaa88

brzydka/ładna?

Polecane posty

Gość haaaaaassssskaa88

Nie wiem co myslec. Jedni mowią, ze jestem ladna, sa tez tacy, ktorzy uwazaja mnie za bardzo ladna. Na brak powodzenia raczej nie narzekam, faceci ogladaja sie za mna, gwizdza choc nie nosze sie wulgarnie(...) Ale sa tez tacy, ktorzy uwazaja, ze jestem brzydka. Dwa razy w zyciu powiedziano mi to wprost tak centralnie- byly tez sytuacje, w ktorych mialam wrazenie, ze sie smieja ze mnie- chyba, ze to paranoja jakas. Probuje budowac stabilna samocene ale jak widac mi nie wychodzi- macie na to jakes sposoby?

Gość jaaackkkk sparrrow
olej to, po co wogule rozstrzasac.>?

Gość mam sposob....,
Nie buduj samooceny na komentarzach i opinii innych a bedziesz szczesliwa. Oczywiscie trzeba znac umiar, bo wiadomo, ze wysoka samoocena w momecie kiedy nie dbasz o siebie i wygladasz jak lafirynda spod monopolowego to nie jest dobry pomysl. Ale jesli jestes zadbana, nosisz sie w miare normalnie, i przestrzegasz zasad higieny, to nie zastanawiaj sie nad kazdym komentarzem. Nie mozna podobac sie kazdemu.

Gość haaaaaassssskaa88
aha, dzieki. ani nie chwale ani nie zale :S pisze czy ktos tez tak mial i chodzi mi o samoocene

Gość rozbrajacie mnie
samooceny nie buduje się na przesłankach zewnętrznych. zewnątrzsterowność jest właśnie przykładem na brak wysokiej samooceny. i po co ja ciągle odpowiadam na te provo. aż tak mi się nudzi?

Gość haaaaaassssskaa88
daze do tego, ale jak widac nic z tego- inaczej ym nie zalozyla tego tematu. wszystko to wiem ale za bardzo sie przejmuje, analizuje, szkoda gadac. w kazdym usmiechu, smiechu wydaje mi sie,ze to ze mnie :SS

Gość haaaaaassssskaa88
GDZIE NAPISALAM ZE MAM WYSOKA SAMOOCENE? nie trza byc geniuszem zeby to wyczytac z mego postu, ze mam NISKA i przeszkadza mi to coraz bardziej. czy sa tu ludzie, ktorzy nadmiernie analizuja? zalosne to jest i chce sie tego pozbyc bo w paranoje wpadam.

Gość mam sposob....,
ale to ty sama napisalas ze nie wiesz co myslec, bo jedni mowia ci jedno a inni drugie. To chyba jest wlasnie zewnatrzsterownosc......Jezeli nie jestes zewnatrzsterowna, to z budowaniem samooceny nie powinnas miec problemu. No chyba ze masz kompleksy na punkcie swojego wygladu, i tak naprawde to nawet jakbys byla obsypywana komplementami, nic by to nie poprawilo.....

Gość kurosava
psia mac znajdz mi kogos kto sie wszystkim podoba?! ile Ty masz lat? 12?

Gość haaaaaassssskaa88
dziekuje za potrzasniecie mna, macie racje i musze sobie to powtrarzac jak mantre bo mam okropnie niestabilne poczucie swojej wartosci. to wszystko to sa oczywistosci ale dla kogos z taka samoocena.. ee szkoda gadac.