Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka kaśka z onetu

GŁUPIA SPRAWA - CHŁOPAK KOLEŻANKI

Polecane posty

Gość kaśka kaśka z onetu

Cześć dziewczyny. Poradźcie mi proszę w pewnej sprawie. O jakiegoś czasu przyjaźnię się z taką grupką, oni znają się dłużej ja jestem tam ciągle nowa. W grupce tej jest parka, bardzo sympatyczna dziewczyna, od razu ją polubiłam i taki chłopak który jest mi właściwie obojętny, żadnych większych emocji u mnie nie wzbudza. No ale pojawia się problem, ten chłopak coraz perfidniej mnie podrywa! Jest dla mnie niedopuszczalne odbijanie faceta jakiejkolwiek dziewczynie, nawet jeśli by mi się podobał, a ta sytuacja to już w ogóle jest dla mnie okropna. Nie wiem co mam zrobić, czy powiedzieć jej, czy powiedzieć komukolwiek. Dziś rano przeczytałam sobie maila od niego zaczyna się od " Cześć Kasienko :* ". Po czym koleś pisze żebym nie zapomniała że mieliśmy iść do parku w ten weekend i że Moniki nie będzie więc będzie bardziej "kameralnie" :/ noż kurwa. A oni są z sobią 5 lat! Okropna sytuacja. Poradźcie mi coś.

Gość kaśka kaśka z onetu
:/ a co w tym niby takiego prowokacyjnego? Mądra ty jesteś?

Gość ladaco po mutacji
widze

Gość cze kaćula
poka tzytze :)

Gość ladaco po mutacji
żeby jeszcze był

Gość w takim razie
wyznacz granice. powiedz jasno, że nie życzysz sobie pewnych zachowań. może mu przejdzie. ale nie warto póki co robić aż takiego dymu, żeby powiadamiać wszystkich wkoło, choć rozumiem, że możesz czuć się niezręcznie

Przede wszystkim wydaje mi się ze nie powinnas tej dziewczynie o tym mówić bo może facet po prostu sie tak zachowuje :) Albo Ciebie sprawdzają czy jestes lojalna :)

Gość kaśka kaśka z onetu
O dziękuję chociaż dwie osoby wzięły mnie poważnie. Tak bardzo niezręczna i głupio mi po prostu. Nie nie, raczej opcji sprawdzania nie biorę pod uwagę, bo to po prostu nie w stylu tych ludzi. Na tego dzisiejszego maila odpisałam mu, że liczyłam na spotkanie w większej grupie bo zawsze wtedy weselej i że może to przełożymy na termin kiedy wszyscy będą mogli.

nie wydaje mi sie ze sprawdza czy jest lojalna,przede wszystkim to on jest nielojalny. bardzo fajnie że są dziewczyny które mają zasady, ja bym na Twoim miejscu odpowiedziała mu albo odpisała bardzo stanowczo i nieprzyjemnie żeby nie mial zadnych wątpliwosci co do tego ze nie moze sobie pozwolic na takie wstawki w swoją strone a jeżeli nie poskutkuje to ja bym spotkala sie z tą dziewczyną,pokazala jej tego maila i powiedziala ze bardzo nie lubisz kolesi ktorzy sie w taki sposob zachowują,Ty bys nie byla zadowolona gdyby Twoj chlopak pisal takie rzeczy do jakiejs kolezanki dlatego chcesz jej to pokazac a ponadto bardzo ją polubiłaś i nie chcesz zeby miedzy Wami sie popsuły stosunki tylko chcesz jasną sytuację i powiedz zaakcentuj tez ze nie musi sie obawiac akiejs nieszczerosci z Twojej strony. w ostatecznosci ona zostawi tego frajera a zyska lojanlą przyjaciolke.

Gość enadijo
Naisz mu grzecznie, ale dosadnie co o tym jego zachowaniu myslisz.

taaaa, tylko oni sa ze soba 5 lat, a autorka jest ich nową znajomą, wiec oni sie pogodzą, a on wcisnie dziewczynie jakąś bajeczkę i ona wyjdzie na prowokatorkę :) a sami idziecie do tego parku czy z większą grupą ?

1. Powiedziec koledze ze podrywanie zajetych facetow kloci sie z Twoim pogladem zyciowym, wiec moze sobie odpuscic. 2. Pokazac jego dziewczynie maile od niego!!! Skoro jestescie paczka, a ty ja bardzo lubisz to chyba nie warto takich rzeczy zatrzy,mywac dla siebie bo jak z czasem wyjda to ten matol zwali na ciebie.

Gość powiedz mu po prostu
że nie interesują cię sparowani faceci. I czy tę informację, którą ci przesłał możesz przekopiować jego dziewczynie?

Gość kaśka kaśka z onetu
no właśne, chodzi o to, że jak ja bym jej powiedziała a ona by mu uwierzyła (no bo bądźmy obiektywni, prędzej wierzy się swojemu chłopakowi niż dziewczynie którą zna się stosunkowo od niedawna) to wyjdę na tym jak ta zła która chce ich rozbić. Ale z drugiej strony to trochę mi jej szkoda, bo serio wiecie jaka ona jest fajna, radosna, wygadana, aż się chce z nią spotkać, a jak widziałam się z nimi kilka razy i powiem wam szczerze, że wydaje mi się, że to głównie jej zależy na tym związku i że on szybko by sobie poszedł gdyby nadarzyła się mu okazja. Tak, że mnie aż korci, żeby jej powiedzieć... Mieliśmy iść ja, ona, ten koleś i jeszcze jeden kolega.

to moze kiedys spotkaj sie z nia sama na jakies piwo czy kawe i pogadajcie moze ci sie zacznie zwierzać ze cos jest nie tak o zachowaniu swojego faceta i wtedy mozna jej delikatnie powiedziec ze zauwazylas i ze do ciebie w sumie tez meila napisal ale nie chcialas nic mowic. To jest glupota mowic jej odrazu gwarantuje ci ze stracisz kolezanke ona z nim nie zerwie ani nic w tym rodzaju przez glupiego meila a pozniej nie bedzie chciala sie z toba spotykac bo jakby nie patrzec to podobasz sie jej facetowi ! wiec sila rzeczy wezmie cie za rywalke :]

Gość nie znoszę takich typów
:( Ty powiesz tej koleżance jak on się zachowuje, a on w odwecie jej powie, że to ty na niego leciałaś i jak powiedział NIE, to teraz się mścisz. Chyba poszukałabym nowych znajomych, a tamto towarzystwo zostawiła

Gość werontika
są chłopaki że podrywają każdą dziewczynę dla sportu mają ubaw, bawi ich to , chcą sie zabawić albo zbadać jej reakcję nie masz co przeżywać albo czuć sie wyróżnioną po prostu kulturalnie i dyplomatycznie pozbądź sie go , zasugeruj mu że nie jesteś chętna na podryw a może cie nie podrywa tylko ma taki sposób bycia bezpośredni a ty myślisz że dziewczyne chce zdradzić

Ja bym na Twoim miejscu nic nie mowila, własnie moze tobie sie tylko wydaje ze on cie podrywa? Pogadaj o tym z byle jakim chłopakiem to ci wytlumaczy ze faceci to robią dla sportu :) Moze Tobie sie tak tylko wydaje ze cie podrywa ;]

Gość wystarczy tylko...
Powiedzieć mu zdecydowanie,że nie jesteś zainteresowana i facet na pewno się odczepi.Jeżeli nie pomoże twoja odmowa znaczy,ze to ty go prowokujesz swoim zachowaniem i dajesz mu jakieś nadzieje,nie oszukujmy się.

ja mysle ze nie ma sensu mowic kolezance bo roznie to moze odebrac, z nim trzeba porozmawiac ale nie w zacisznym miejscu zeby potem nie zaczal swirowac ze ty na niego lecisz,powiedz zeby sie odwalil i tyle, przegrany facet tez moze byc podły wiec nie zdziw sie jak jej cos nagada..