Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalllia19

ŚWSZ im. gen. J. Ziętka w Katowicach

Polecane posty

Gość Natalllia19

Witam. Czy może ktoś z Was studiuje w SWSZ im. gen. J. Ziętka? Ja chciałabym tam studiować. Interesuje mnie europeistyka (ZAOCZNIE). Proszę napisać jaka jest atmosfera, od ktorej do której są zajęcia :) Czy egzaminy są płatne czy tylko poprawki? Proszę o odpowiedzi Pozdrawiam! :)

Gość Cicho ciemno
Studiowałam tam i powiem Ci, że srednia szkoła, najbardziej to liczą tylko na kase, tylko kasa, kasa, kasa. Z licencjatem bujałam sie prawie rok zanim dopuscili mnie do obrony, mimo iż miałam bardzo dobra prace, nie wiem chyba promotorka sie na mnie uwziela. Po zmienieniu promotora obroniłam sie na 5 w m-c. Jedynie co dobrze wspominam to starych znajomych i pub kredens:P:)

Gość Natalllia19
Cicho ciemno - czy egzaminy są płatne czy tylko ew. poprawki? :)

Gość Cicho ciemno
Z tego co pamietam to poprawki.

Gość Natalllia19
Dzięki :) A może pamiętasz w jakich godzinach były zajęcia? ( na zaocznych) Jestem z dosyć daleka i musze to wiedziec a na ich stronie nie mozna się tego dowiedzieć....

Zajecia były różnie czasami od 8 do 19:50 wtedy bodajże najdłuzej trwaja zajecia

Gość Natalllia19
Pase - ale długo :) Opowiedz coś więcej o tej uczelni proszę

Gość Natalllia19
Strasznie długo trwają zajęcia... Ale cóż :)

Gość agnieszkaMD 217
dziewczyno PO CO ci takie studia??? ZERO szansy na pracę po czymś takim :O

Gość Natalllia19
Ten kierunek bardzo mnie interesuje. Myślę, że jeśli ktoś się stara to ma szanse znaleźć pracę, Agnieszko :)

Gość jagababata
szkoła bez wymagań. Płacisz - zdasz

Gość klapa
Ja się tam bardzo boję iść nie wiem czy dam radę;(

Gość lelek11
Ja osobiście bardzo polecam ta uczelnie, jestem studentem w/w uczelni i jestem bardzo zadowolony :-) uczelnia, znajomi itd. naprawdę jest ok :-)

Gość Majczi
Ja na tej uczelni zamierzam dociągnąć do licencjatu, zobaczymy czy zostanę na magisterkę... Na razie jestem po pierwszym roku, zaliczonym nie bez problemów - co tylko świadczy o tym że wcale nie jest tak kolorowo i łatwo jak niektórzy piszą!! Ogólnie jestem zadowolona z poziomu studiów i ogólnie z kadry i mogę spokojnie polecić :-) :-)

Gość yonkina
Ja właśnie skończyłam licencjat na ŚWSZ i teraz zamierzam skorzystać z tego programu http://www.swsz.pl/swsz--13436334962644.html będę miała studia magisterskie i podyplomowe w dwa lata :) zobaczymy jak mi pójdzie, póki co kusi mnie ta oszczędność czasu :)

Gość wernawia
Mi został jeszcze jeden rok w Ziętku, nad czym trochę ubolewam, bo studia są super :) nie mogłam trafić do lepszej uczelni. Pracę znalazłam od razu, bez problemów udaję mi się także pogodzić ją z zajęciami na studiach :)

Gość klaudyynka
Zajęcia trwają w różnych godzinach, zależy od kierunku itp. Według mnie nie ma się co martwić, że zajęcia trwają do wieczora, przecież o to chodzi żeby na studiach się czegoś nauczyć. A im więcej zajęć, tym więcej wiedzy się przyswoi :) ja skończyłam Ziętka w tym roku, szczerze mówiąc to był najlepszy wybór jaki mogłam podjąć co do doboru uczelni :)

Gość samosia gosia
zajęcia do wieczora to raczej standard na wielu uczelniach, przynajmniej na tych pierwszych latach studiów :P także na to trzeba być przygotowanym ;) a co do SWSZ to podzielam opinie tutaj - naprawde super szkoła :)

Gość nektorne
Ja już mam za sobą dwa zjazdy w tym roku. Godziny są dość przystępne, ale pewnie wszystko zależy od kierunku i rocznika. Ja sobie bardzo chwalę ŚWSZ i jestem dumny, że tu studiuję.

Gość gość
Ja poszedłem do SWSZ w tym roku. Za wiele powiedzieć jeszcze nie można, bo za dużo zajęć nie było, ale te pierwsze bardzo mi się podobały. Mam nadzieję, że tak się dalej utrzyma :)

Gość gumkin
Ziętek to bardzo fajna szkoła. Myślę, że warto ją skończyć. Daje dużo możliwości. Ja z pracą po tej uczelni nie miałem problemów.

Gość gość
Czy jest ktoś na forum kto studiuje bądź skończył mgr na ziętku? Jeśli tak prosiłabym o jakieś namiary