Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liljana123456544

co myślicie o takim zachowaniu ? ?

Polecane posty

Gość liljana123456544

może uznacie to za głupotę,ale pytam serio. Mój facet zachowuje się nie raz orzy mniejakby nie miał do mnie szacunku. Bekanie czy puszczanie bąków,albo przeklinanie - no to jeszcze można uznać za ,,normalne" u niektórych facetów choć dla mnie to też chamskie. ale np jak umyje rece to strzepuje je z wody na mnie czasem ,że to niby taki żart ma być .. albo strzela ,,kozami" po moim pokoju ... najgorsze ,że ze 2 razy przykleił gumę np pod krzesłem dopiero po jakimś czasie zauważyła :O mieszkam w akademiku ,ale nie chce żeby tak chamsko się zachowywał bo ja tu mieszkam w końcu mówiłam mu o tym to się śmiał tylko każdy facet się tak zachowuje jak swinia?

Gość kjzdf
zerwij z nim kontak to KRETYN znam jednego tajkiego nasila sie mu a nie przechoidzi BRAK szacunku trakuje CIE za NIC

Gość kjzdf
tak czy inaczej DUPE nie wart zachodu

Gość liljana123456544
no kultury to on nie ma.. jego koledzy też . mają żarty w stylu ,, nie rozbiore sie bo jeszcze mam pas startowy na majtkach no i co będzie?" i oni to uważają za śmieszne.. nie mówiąc ,że z higieną też różnie u niego bywa.. nie zawsze myje się codziennie :O albo mówi teksty w stylu ,, moja matka właśnie sra nie może wyjść " ,albo ,, muszę isć się wysrać " itd " :O jego koledzy są tacy sami ,a ich dziewczyny jeszcze się śmieją z tych ich żartów.. mnie jakoś nie smieszą ale niec nie mówie.. nie wiem może jestem zbyt sztywna?

Gość liljana123456544
albo jeden z jego koleżków próbował mnie łapać z tyłek i miał zboczone żarty w stylu ,, to co kasia , zrobimy trójkata?" ,, możesz nam ją zostawić romek , nie będzie nam się nudziło" I dla nich to jest normalne

Gość fghhtu
a co myślicie o człowieku, który umie sie zachować ale czasem pozwala sobie na takie zachowanie jak opisała autorka przy kobiecie? Słyszałam jak mówią o nim dżentelmen hahaha a czasem zachowuje sięponiżej krytki, co z takim nicponiem począć. Ma ponad 30 lat hahaah wiec chyba już na zmainy za późno.

a ile czasu sie znacie i jestescie ze soba? bo jesli krotko to sory ale na mnie taki facet by wrazenia nie zrobil, tymbardziej ze bym z nim nawet nie zaczela byc, no ale moglas nie wiedziec ze taki jest... na poczatku trzeba stwarzac jakies pozory chyba prawda? heheh a pozniej to wiadomo, dwoje ludzi poznaje sie blizej chca zyc tak jak codziennie wiec pokazuja swoje prawdziwe oblicze, swoje prawdziwe JA, ale ogolnie rzecz biorac to mi tez takie zachowanie by nie pasowalo, to jest wlasnie brak kultory w sobie. Nie to ze bys musiala odrazu z nim zrywac, nie, porozmawiaj z nim na powaznie, powiedz mu ze Cie to nie bawi a jak bedzie taki dalej to odejdziesz bo jestes powazna, ale nie sztywna i nie lubisz takiego zachowania, co to ma byc ? rzucanie kozami z nosa na pdłoge lub gdziekolwiek indziej badz przyklejanie gum do krzesel w miejscu gdzie ty mieszkasz biorac pod uwage ze to mienie kogos innego jest....

Gość zupa kalafiorowa
jeśli to nie prowokacja to facet jest po prostu chamem :D

Gość jack81
mysle, ze powinnas sobie dac z nim "siana" , ogolnie mowiac sloma mu z butow wystaje. Jak jestes na innym poziomie to bedziesz sie z nim meczyc a pozniej za niego wstydzic. Do niczego tez nie dojdziecie razem.... to moje zdanie , znam takich typkow. cale zycie sie tylko bujaja i nic nie robia. pozdrawiam zza wody.

Wiesz co, ja sie zastanawiam co Z TOBĄ jest nie tak, że spedzasz czas z człowiekiem, który nie dośc ze ma zachowanie jak prymityw spod budki z piwem , to jeszcze sie nie myje :O:O???

Gość liljana123456544
spotykamy się od ponad 2 lat . a jesteśmy prawie 2 lata razem.. na początku nawet wstydził się przekląć przy mnie .. wiec baaaardzo się zmienił

Gość jack81
NIE na temat. Enfant - jak ty to robisz ze masz az tyle postow? pracujesz w kafeterii?

Gość liljana123456544
Enfant- jakby byl taki od początku to oczywiście ,że bym się z nim nie związała ,ale to wyszło po jakimś czasie ..

Gość jack81
odejdz od niego i znajd prawdziwego mezczyzne z jajami. najlepiej gorala.

liljana123456544 Ale to naprawdę nie ma znaczenia kiedy wyszło. Skoro on jest burakiem i sie nie myje ( o matko..) i generalnie jest obrzydliwy, to albo mu zwracasz uwagę , żeby cos z tym zrobił albo mowisz : do wiedzenia, bo to ponad moje siły :O jack81 Co to znaczy "tyle" :O? Lepiej sprawdz ile mają stali bywalcy :P

Gość jack81
na jego miejsce i tak pewnia czeka 10 innych w kolejce. nie zapomnij o tym ..... nawet jezeli nie zdajesz sobie z tego sprawy... na 100 procent

Gość jack81
to fakt, sa o wiele aktywniejsi..... tak czy tak , masz tych postow sporo

Gość zupa kalafiorowa
no tez nie na temat - jack81 ma rację - gdzie nie wejde tam Enfant :D

Gość jack81
Enfant - mam do ciebie sprawe... mozesz mi napisac na emaila, czy nie zabardzo ci sie chce?

Gość jack81
pyszjo na yahoo

Gość natuska85
Nie, nie każdy się tak zachowuje. Mój jest sam kulturalny i nie trawi też wulgarnych kobiet. Uważa, że tak się mogą zachowywać faceci w swoim towarzystwie, ale nigdy w towarzystwie kobiety czy kobiet. Tw\oj facet to burak.

Gość wqwww
głąbek.... kto z km przystaje takim się staje..... on od kolegów.... w przyszłości Ty od niego ;)