Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saleminkaa8

traci równowagę...

Polecane posty

Piszę tu bo może któraś z mam spotkała się z tym. Może mi się wydaje a może nie,wcześniej nie zwracałam na to większej uwagi,ale jak przyjżałam się dokładnie to zaczęłam się zastanawiać czy wszystko jest dobrze. Przedwczoraj syn stał k stołu i układał drewniane układanki,stał i nagle się przewrócił,nic koło nóg nie miał by było to powodem przewrócenia się,wczoraj stał koło łóżka się przewrócił,nie wiem czy na coś nadepnął,ale chyba to by nie było powodem do przewrócenia się,po przewróceniu się nie płakał,on w sumie nigdy nie płacze po upadku

słuchaj wydaje mi sie, ze nie ma sie czym martwić mój syn ma 17 i też czasami w taki dziwny sposób "traci równowagę", zajmie sie czymś bardzo i bach ruchy maluchów w tym wieku nie są jeszcze idealnie skoordynowane i często upadają bez powodu, ale oczywiscie jeżeli bardzo się martwisz to odwiedź lekarza szczerze powiedziawszy ja nigdy nie rozważałam, czy coś jest nie tak z synem, bo uważam, ze narazie to normalne

czasami też maluchy zaplączą się we własne nogi i wywrotka gotowa, a my nawet tego nie zauważymy (chodzi o zaplątanie w nogi)

no tak mi się wydaje co innego, gdyby miał 3,4 lata wtedy moze świadczyć o zaburzeniach neurologicznych, ale wieku naszych maluchów to raczej naturalna sprawa