Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

....ŹLE SIĘ Z TYM CZUJE...

Polecane posty

JAK MOJ CHOPAK MA PRAWKO JEGO BRAT SIOSTRA I RODZICE TEZ TYLKO JA NIE MAM... CZUJE SIE PRZEZ TO GORSZA POMOCY... NIE ZDAŁAM JUZ RAZ NA PLACU I MAM TEGO DOSYC NA WIECEJ NIE MAM JUZ KASY I SIŁY POMOCY :(

SŁUPEK bylo to dla mnie szokiem bo nigdy nie mialam problemu z placem... moze dlatego ze stres

na łuku ? sluchaj ja z nerwow zle pokazalam wskaznik oleju silnikowego a przy drugim podejsciu pokazalam dobrze ale na wlaczonym silniku taka bylam roztrzesiona haha a na gorce na recznym zamiast puscic hamulec puscilam sprzeglo i mi zgasl ;p ale uznal mi to bo widzialam jak sie telepalam :P na miescie 0 bledu. A czekajac na egzamin rozmawialam z dziewczyna ktora mowila, ze to jej 7podejscie.. i przy wyjsciu juz ucieszona ze zdalam spotkalam ja splakana bo mowi,ze ja oblal.. takze trzeba probowac !!! wiem,ze kasy nie masz ale wykup sobie jazde dzien przed egzaminem albo w ten sam dzien.. od razu inaczej!! moze niech cie facet finansowo wesprze. Powiem, Ci szczerze, ze ja tez glupio sie czulam, ze zaraz po liceum wszystkie kolezanki mialy juz prawko, nawet te rok mlodsze, a ja nie..bo faktycznie nie przelewalo sie.. moj narzeczony wzial mnie pod swoje skrzydla i zaciagnal mnie do osrodka nauki jazdy.. i tak sie zaczela przygoda :P ale teraz jak o tym mysle, to nie warto sie tym przejmowac.. bedziesz miec wczesniej czy pozniej napewno to tylko kwestia czasu. Glowa do gory!!

Trzy... za pierwszym razem nie ustapilam pierwszenstwa przejazdu bo dziadek mi sie wpiepszyl nawet nie wiem skad sie wzial ... nawet reka mnie przeprosil bo on chyba wyjezdzal z bocznej uliczki ale za pozno bylo..bo pierwszenstwo to pierwszenstwo.. a za drugim razem niewypal moj blad totalny.. za to do trzech razy sztuka :P

Gość Jmeajgjmdmtp
Jeśli się już tyle kasy wydało na kurs i egzaminy to trzeba dalej próbować, bo później będzie szkoda całej tej kasy