Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dtry5eyh

Facebook i gówiarstwo

Polecane posty

Gość dtry5eyh

Kiedy ja miałam 14-17 lat to w wolnych chwilach chodziło się do koleżanek i bawiło na podwórku.W wieku 17 lat może nie zabawy ale jakieś spędzanie czasu, quizy i tak dalej.Dzisiaj mamy facebook i jak patrzę co moja siostra wyprawia to nie wiem czy mam śmiać się czy płakać.Ostatnio siostra 15 lat umówiła się z koleżankami na sesję fotograficzną, zabrały z sobą parę butów szpilek, szminkę i jakieś uwodzące stroje.Robiły sobie zdjęcia głośno przy tym rozmawiając, np że ta fotka będzie dla Dawida a ta żeby dopierdolić tamtej lasce i tak dalej.Ja nie wiem co się robi na tym chorym świecie ale to jest straszne.Dzieci przesiadują na facebooku, gówno wiedzą o życiu , pogłębiają się w tą tandetę i myślą że są super.

15 lat to już nie takie dziecko, ale zauważ, że już nawet 9 latki mają te facebooki, nasze klase, a co tam wypisują i jakie zdjęcia dają to szkoda komentować, ja się cieszę, że jak byłam dzieckiem to tego nie było i super wspominam te czasy.

Gość brzydullla
ja nie mam facebooka, miałam nk ale wykasowałam kilka miesięcy temu. Przyznaję że też byłam podjarana dodając nowe zdjęcie :O wiem żałosne, na szczęście się opamiętałam. Nigdy nie wstawiałam zdjęć z dziubkiem, z brudnym lustrem itp. Tylko takie portrety twarzy, starsznie mnie to jarało. Teraz jak patrzę na te gimgówna które codziennie dają wyuzdane foty to słabo mi się robi, powinni zlikwidować tego typu portale. 2-3 lata temu nk nie była jeszcze tak bardzo zasyfiona gówniarzami, było na prawdę ok. Nie było wymysłów typu śledzik, gry i inne bzdety. Z czasem zrobiło się to dla mnie niesmaczne, aż rzygać się chciało, dlatego skończyłam z tym i mam spokój:)