zmartwiona88 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Witam, mam pewien problem, a dokładnie chodzi mi o wargi sromowe większe. Od pewnego czasu na jednej z nich zaczęła mi się łuszczyć na niej skóra, i odczuwam lekkie swędzenie. Smaruje to miejsce kremem Dove ale jak na razie nie widzę żadnego efektu. Może, która z osób na forum miała taki problem jak ja i może mi coś doradzić. Proszę o nie nabijanie się z mojego problemu, i nie podawanie głupich odpowiedzi, jak nieraz już mi się zdarzyło to na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Anielica 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 kup w aptece krem clotrimazol i smaruj kilka razy dziennie być może to grzybica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enfant Terrible 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 a dlaczego nie pojdziesz do ginekologa:O?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona88 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Na razie nie idę do ginekologa ponieważ moja babka nie ma żadnego wolnego terminu;/ Więc na razie próbuje się czegoś dowiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona88 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Czy ma ktoś jeszcze jakąś rade? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 86756gvjhlu;bhs Napisano Czerwiec 16, 2011 może to od depilacji jakieś podrażnienie, albo uczulenie na mydło albo jakiś specyfik, może zmieniłaś ostatnio jakiś produkt do kąpieli etc.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Ja z czegoś takiego mam bliznę. Dostałam najpierw od ginekologa puder Daktarin, który pomagał tylko na krótki czas. Potem maść z antybiotykiem, nie pamiętam nazwy i dopiero przeszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość etetetetetetetetetetetetetetet Napisano Czerwiec 17, 2011 Ja Cie nie chce straszyc, ale to moze byc opryszczka narzadow plciowych. Idz koniecznie do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach