Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miniulka1987

Dobre alkohole

Polecane posty

hejka może mi coś poradzicie ciekawego ....mam w weekend grila mam mase spirytusu i to tak lezy i lezy może podacie mi jakieś fajne przepisy co można z tego zrobić ?

a masz czas i chce Ci się kombinować ?:) bo mam naprawde extra pomysl na kolorową wódkę :)

Gość kasiaa:))))
cytrynówke zrób

tak myślę, że znalazłabym po pracy czas także chetnie bym zrobiła coś wymysślnego.........a cytrynówka to raczej taka przejedzona jest każdy to już pił

ja to bede robic nastepnym razem tylko skittlesy musze znaleźć :P Bo w polsce nie mieszkam i nie wiem czy znajde:) ale wydaje mi sie ze jakbys wjechała z taka wódką na stól to każdy by chętnie spróbowal :)

Albo taki: Składniki: 0,5 spirytusu, 0,5 wody, paczka cukierków ICE(koniecznie oryginalne). Jak przyrządzić? Wodę zagotowujemy, w momencie wrzenia wrzucamy wszystkie cukierki (minimum 12). Mieszamy, by nie przywarły. Gdy się rozpuszczą, studzimy wodę i mieszamy ze spirytusem. Następnie wsadzamy do zamrażarki na co najmniej 2 godziny (im dłużej, tym lepiej). Potrzebne przybory: kuchenka gazowa, garnek, łyżka, pusta butelka Jak podawać? W kieliszkach 50 ml. Uwagi: Kiedyś kupiłam tanie cukierki o podobnym smaku, które w ogóle nie dały porządanego smaku, za to trunek miał piękny niebieski kolor jak blue bols. Polecam dorzucić kilka takich tańszych cukierków, by nadały kolor.